Blog

maandag 5 februari 2018
Citytrip als uitje single weekend
Tags: alle leeftijdsgroepen, citytrip New York, georganiseerde single reis, single weekend, citytrip
Waarom een citytrip New York altijd bijzonder is.

Bij single reizen denk je meestal aan verre reizen van 1, 2 of 3 weken. Een single reis kan ook van korte duur zijn, bijvoorbeeld een single weekend of citytrip.
Eén van de meest geboekte single weekenden voor singles in alle leeftijdsgroepen zijn de citytrips naar steden zoals Barcelona, Londen en New York,
Vooral New York heeft een magische aantrekkingskracht op alleenstaande reizigers maar er worden ook wekelijks groepsreizen voor singles naar New York georganiseerd. Een citytrip naar New York kan je boeken inclusief vliegticktes en hotel overnachting.

Citytrips zijn er voor alle singles en alle leeftijdsgroepen.

Het leuke van een citytrip is dat deze voor iedere doelgroep geschikt is. Of je nu met je vriendinnen New York, Londen of Barcelona wilt bezoeken, alleen op reis gaat of ee georganiseerde single reis boekt, citytrips bieden vele voordelen. Niet op de laatste plaats het culturele aspect. want als je een beroemde city als New York, Londen of Barcelona bezoekt, kom je qua cultuur altijd aan je trekken.
Geplaatst door: Webmaster op 07:15
Geen reacties
dinsdag 19 december 2017
Eenoudervakantie Gids
Tags: Cirkel Reizen, eenoudervakantie Gids, Estivant, Maris Life, eenoudervakantie
Alle eenoudervakanties op een rij.

Ben je alleenstaande ouder en op zoek naar een goedkope eenoudervakantie?  Op de website een-ouder-vakantie.nl hebben we een overzicht gemaakt van de reisorganisaties die eenoudervakanties organiseren. Op onze eenoudervakantie gids vind je niet alleen betaaldbare vakanties voor eenoudergezinnen in Nederland maar ook in landen als Zweden, Kroatië, Zwitserland, Italië, Spanje, Turkije, Griekenland en Frankrijk.
Eenoudergezinnen met kinderen tot 18 jaar kunnen zich inschrijven voor een 1 ouder vakantie.  Bij de reisorganisatie One2gethertravel.nl kunnen eenoudergezinnen met oudere kinderen tot 21 jaar zich opgeven.

Wat is het verschil tussen een single reis en eenoudervakantie?

Bij single reizen zijn de deelnemers alleenstaanden zonder dat er kinderen mee op de single groepsreis gaan. Bij een eenoudervakantie bestaat de groep uit eenoudergezinnen, de single ouders en de kinderen. Daarnaast worden er voor de kinderen vele activiteiten georganiseerd zodat papa of mama ook tot rust kan komen en met elkaar kunnen kennis maken. In de eenouder vakantiegids vind je alle informatie.

Welke reisorganisaties bieden een eenoudervakantie aan?

Een aantal reisorganisaties die single reizen aanbieden, bieden ook eenoudervakanties aan.  Voorbeelden hiervan zijn Estivant en Cirkel ReizenMaris Life  biedt alleen 1 ouder reizen aan.
Geplaatst door: Webmaster op 08:15
Geen reacties
zaterdag 25 november 2017
yoga weekend voor singles
Tags: detox kuur, Puur en Kuur, single friendly, yoga weekend
Meld je aan voor een single friendly yoga weekend.

Meer dan 200.000 singles in Nederland en België beoefenen yoga. Je kunt yoga thuis beoefenen, naar een yoga school gaan of lekker een yoga weekend of vakantie boeken, bijvoorbeeld via Puur en Kuur uit Amsterdam. De yoga weekenden van Puur en Kuur zijn voor het overgrote deel single friendly.

Dat betekent dat er vooral singles aan deze yoga weekenden meedoen en de programma's en overnachtingsmogelijkheden afgestemd zijn op alleenstaanden. Zo kan je bijna altijd een slaapkamer voor jezelf krijgen en zijn de programma's ook ingericht op samen activiteiten ondernemen, een goede sfeer en gezelligheid.  Iedereen kan meedoen aan een yoga weekend voor singles.  Ook als je nog geen kennis van yoga hebt of een beginner bent.

Yoga weekenden op de mooiste locaties.

Als je als single wel zin hebt in een yoga weekend met gelijkgestemden dan zul je niet alleen kunnen smullen van heerlijke vegetarische of veganistische maaltijden maar ook kunnen verbijven op de mooiste locaties. j kunt via Puur en Kuur een single friendly yoga weekend in Nederland, Duitsland, Marokko, Thailand, Cyprus, Spanje of Indonesië boeken.  Omdat een weekend kort is voor bijvoorbeeld een yoga weekend in Marokko, Thailand of Indonesië, kan je daar beter een yoga vakantie boeken. Bijvoorbeeld een 6 daagse yoga vakantie in Indonesië of een 8 daagse yoga retreat in India. Je ontmoet er andere singles en verlegt er je grenzen. Deze single yoga reizen zijn tevens spirituele reizen.

Single yoga weekend met detox kuur volgen?

Het is bij Puur en Kuur ook mogelijk een single yoga weekend te volgen met detox programma. Daarbij werkt je aan het reinigen van je lichaam door een detox kuur en aangepast voedingsprogramma. Het is één van de vele mogelijkheden om bij Puur en Kuur een single friendly weekend te boeken. 
Zie ook de detox vakantie mogelijkheden binnen Europa.

Geplaatst door: Webmaster op 08:07
Geen reacties
donderdag 16 november 2017
autoverzekeringen vergelijken
Tags: goedkoopste autoverzekering afsluiten, wa + verzekeren, autoverzekeringen vergelijken
Hoe je premie op je autoverzekering kunt besparen.

Ben je de trotse bezitter van een auto en zou je willen weten of je premie kunt besparen op je autoverzekering?  Ook als je single bent, is het mogelijk om op een eenvoudige manier geld te besparen.  Bijvoorbeeld door de premies van autoverzekeringen of zorgverzekeringen te vergelijken.
Ieder jaar veranderen de premies van de autoverzekeringen en daarnaast verandert jouw situatie.  Ben je bijvoorbeeld net 24 geworden of heb je een andere occassion gekocht dan is de kans groot dat je door het veranderen van autoverzekeraar veel premie kunt besparen. Door premies autoverzekeringen te vergelijken, weet je snel wat de mogelijke premieverschillen zijn en of het de moeite waard is van verzekeraar te veranderen.
 
Hoe kun je autoverzekeringen vergelijken?

Het vergelijken van autoverzekeringen is vandaag de dag heel eenvoudig.  Je kunt via de website auto-verzekeringenvergelijken.eu door het invullen van het kenteken van je auto en de gewenste dekking binnen enkele minuten zien waar je autoverzekering het goedkoopst is en tevens welke mogelijkheden er zijn de wa dekking uit te breiden.  Je kunt bijvoorbeeld je auto wa + verzekeren. Dat is de wettelijke autoverzekering + een dekking voor diefstal en ruitbreuk. Zo kun je dezelfde dekking bij meer dan 10 autoverzekeraars vergelijken en vergelijk je geen appels met peren.

Auto en motorverzekering.

Heb je een auto en motor?

Door bij één verzekeraar je autoverzekering en motorverzekering onder te brengen, kan je meer geld besparen.  Zie de uitleg.

Overstappen met je autoverzekering is eenvoudig.

Als je een autoverzekering gevonden hebt die goedkoper is dan je huidige verzekering, moet je nog wel eerst je oude verzekering opzeggen. In de polisvoorwaarden staat vermeld hoe dat moet.  Als je een andere auto hebt gekocht kan je zo ie zo elders je verzekering regelen. Je hebt voor de korting bij je nieuwe autoverzekering van je oude autoverzekeraar wel altijd een royementsverklaring nodig. Hier staat in hoeveel schadevrije jaren je hebt opgebouwd. Door de goedkoopste autoverzekering af te sluiten, kun je meestal meer dan 100 euro per jaar besparen, zelfs bij alleen een wa verzekering.
Geplaatst door: Webmaster op 07:02
Geen reacties
zaterdag 11 november 2017
Single vakantie, leuk of niet?
Tags: alleen, ervaringen, groepsvakantie, verre rondreis, single vakantie
Als je single bent en op vakantie wilt, heb je een aantal overwegingen om een keuze te maken. Alleen op vakantie gaan, je aanmelden voor een rondreis of groepsreis of wellicht op single vakantie gaan?  Hierbij wat informatie over de voor- en nadelen van de verschillende types vakanties voor singles en alleenreizenden.

Deel nemen aan een single vakantie?

Als je vrienden en vriendinnen hebt die al langere tijd single zijn, hebben ze vast wel eens deelgenomen aan een single vakantie.  De beste manier om te weten te komen, hoe zijn hun single groepsreis ervaren hebben, is hen persoonlijk om hun ervaringen te vragen. Wellicht zijn ze enthousiast en raden ze je een dergelijke groepsvakantie aan.  Of ze hebben negatieve ervaringen en ze raden je een single vakantie af.  Uit onze ervringen weten we dat ongeveer 80 a 90 % van de deelnemers aan single groepsvakanties positief is. Het is natuurlijk wel belangijk dat je die single vakantie uitzoekt die past binnen je eigen interesses en je aansluiting vindt bij de groep.

Deelnemen aan een verre rondreis?

Droom je er al jaren van om Australië Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika of Noord-Amerika te bezoeken?? Op safari in Zimbabwe? Zou je een verre rondreis willen maken??  Het hele jaar door worden en verre rondreizen georganiseerd waaraan jij kunt deelnemen. Deze reizen zijn toegankelijk voor iedereen, singles, gezinnen, senioren, enzovoort.  Er worden ook verre rondreizen voor alleenstaanden georganiseerd. Maak je droom nu waar en geeft je op voor een verre rondreis.  Een ervaring die onuitwisbaar zal zijn.


Geplaatst door: Webmaster op 06:37
Geen reacties
woensdag 1 november 2017
Alleen op reis of een groepsreis boeken?
Tags: groepsreis, singlereizen 55 plussers., alleen op reis
Alleen op vakantie of niet?

Wie single is en een reis wil boeken, staat voor het dilemma om een keuze te maken uit een individuele vakantie en alleen op reis te gaan of een groepsreis.  Wat is wijsheid??? lekker je eigen ding doen en je misschien soms wat eenzaam voelen tijdens je vakantie of in het gezelschap verkeren van andere reizigers?  Hier een aantal overwegingen.

Singles 55 plus.

Je bent 55 al enige jaren single en al langere tijd niet op vakantie geweest, je hebt genoeg gespaard voor een verre reis of twee kortere vakanties vespreid over het jaar. Je zou wel naar Mexico, Zuid-Afrika of Portugal willen en staat voor het besluit zelf je vliegtickets en accommodaties te boeken of je op te geven voor een georganiseerde groepsreis.  En je hebt geen zin in gillende kinderen, jongvolwassenen of groepen jongeren.

Wat te doen?

Je vakantie zelf organiseren en alleen op stap gaan.

Als je een beetje handig met internet bent, kun je tegenwoordig online je reis en vliegtickets boeken, ook naar een verre bestemming in Azië of Zuid-Amerika. Maar alleen is maar alleen en alleen op reis gaan naar een onbekend gebied brengt ook risico's met zich mee. Tegenwoordig moet je gewoon voorzichtig zijn. zie daar gelijk de nadelen van het alleen op reis gaan.  Nog maar niet te spreken over de kans dat je je eenzaam gaat voelen.  Voordelen zijn er ook natuurlijk.  Je hebt met kind nog kraai rekening te houden en kunt volledig je eigen vakantie programma bepalen.

Dan toch maar meedoen met een (single ) groepsreis?

Als je mee gaat doen aan een georganiseerde groepsreis heb je geen sores voor wat betreft het boeken van tickets, hotels en het programma. Het wordt allemaal voor je geregeld. Wat je echter niet weet of je mede reisgenoten aangename mensen zijn en er met een aantal van hen een klik is. Het kan tegenvallen of meevallen. De praktijk wijst echter uit dat singlereizen met leeftijdsgenoten heel relaxed zijn. En er zijn speciale singlereizen voor 55 plussers. Aan jou de keuze!

Geplaatst door: Webmaster op 14:24
Geen reacties
donderdag 24 augustus 2017
Single wintersport
Tags: single snow, vakantie, wintersport vakantie alleenreizenden, single wintersport
Single wintersport reizen 2017, 2018 en vakanties alleenreizenden zijn weer boekbaar.

Het is bijna september 2017 en de single wintersport reizen en vakanties voor december 2017 en voorjaar 2018 zijn weer boekbaar. Nog niet bij alle single wintersport reisorganisaties maar dat is nog een kwestie van korte tijd.  Als single bent en zin hebt om met andere actieve singles een wintersport vakantie te boeken, dan is het nu het moment om dat te doen.  Nu heb je nog de grootste keuze en heb je de kans een single wintersport weekend of vakantie te boeken met sportieve vrijgezellen van je eigen leeftijd.

Hier vind je de leukste single wintersportreizen en vakanties.

Single wintersport reizen voor 30 plus singles.

Ben je een alleenstaande of alleengaande van minimaal 30 jaar en kies je dit jaar voor een echte top wintersport bestemming?? Boek dan je single wintersportvakantie bij Single Sow. Misschien wel de leukste reisorganisatie op het gebied van avontuurlijke wintersport single reizen.

Als één van de weinige single reis specialisten, biedt Single Snow niet alleen single wintersport reizen aan binnen Europa, zoals Val Thorens, Flachau en Kirchberg maar kan je via deze fantastische reisorganisatie ook single wintersport reizen boeken naar spannende wintersport bestemmingen zoals Japan en Canada.  Dat is niet alleen genieten van de mooiste pistes, ijs en sneew maar vooral ook van een andere cultuur en veel avontuur.

Hier vind je de wintersport bestemmingen Japan.

Hier vind je de single wintersportbestemmingen Single Snow naar Canada.

Gelijke verhouding mannen en vrouwen.

Bij singlereizen wordt er meestal naar gestreefd om een gelijke verhouding te hebben tussen mannen en vrouwen.  Dat komt niet alleen de sfeer en gezelligheid ten goede maar is ook erg praktisch.  Met name bij Single Snow, Estivant en Cirkel Reizen wordt veel aandacht besteed aan een ongeveer gelijke verhouding mannen en vrouwen.

Ben je single en kan je niet of niet goed skieën?

Als je single bent en sportief aangelegd maar je kunt niet skieën,  dan kun je je toch aanmelden voor een single skivakantie.  Het is meestal wel mogelijk om om je wintersportbestemming skiles te krijgen en je medereisgenoten zullen je zeker ook willen helpen om baas te worden over de bekende "skilatten".
Iedereen die een beetje sportieve aanleg heeft, kan binnen enkele dagen al wat skieën.
Geplaatst door: Webmaster op 13:59
Geen reacties
dinsdag 4 juli 2017
Kiezen voor de goedkoopste vliegtickets
Tags: goedkoopste vliegtickets
Groot aanbod aan vliegtickets

Het aanbod van vliegtickets is erg groot, omdat er ontzettend veel vliegmaatschappijen ter wereld bestaan. Dit zorgt er ook voor dat de concurrentiestrijd tussen de verschillende partijen steeds vaker te merken is. Hoe merk je dit? De prijzen van vliegtickets worden voor stuntprijzen aangeboden. Elke vliegmaatschappij probeert de klant aan zich te binden door de prijzen laag te zetten. Vooral de lowbudget vliegmaatschappijen kunnen de kosten voor een ticket laag houden. Dit komt doordat ze weinig landingsrechten hoeven te betalen, omdat ze op onaantrekkelijke tijden vliegen.

Goedkoop vliegticket

Hou er dus rekening mee dat goedkope tickets vaak gebonden zijn aan ongunstige vertrektijden. Je moet voor jezelf afwegen of je voor dat geld akkoord gaat met de voorwaarden. Reken wel eerst van te voren uit hoeveel het zou kosten om op een andere tijd te vliegen. Wanneer je kiest voor de goedkoopste vliegtickets dan moet je ook in je achterhoofd houden dat lowbudget vliegmaatschappijen het normaal vinden om dubbele tickets te verkopen. Ze berekenen van te voren hoeveel passagiers gemiddeld hun vlucht missen. Hierop baseren ze het aantal tickets voor de vlucht. In de meeste gevallen gaat het goed en heeft de passagier er geen last van. Maar wanneer jouw vlucht vol geboekt blijkt te zijn, kom je in een vervelende situatie terecht.

Vliegtijden

Goedkoop is dus niet in elke situatie voordelig. Daarom is het een aanrader om tickets met elkaar te vergelijken.  Zeker als je single bent en alleen reist. Welke verschillen merk je op? Deze verschillen kunnen zitten in de prijs, de vliegmaatschappij en de tijden. Wanneer je het niet eens bent met de tijden van vertrek, is het slim om te schuiven in de datums. Het kan in sommige gevallen goedkoper uitpakken wanneer je op een andere dag vliegt. Dit heeft ook met de periode waarin je op vakantie gaat te maken
Geplaatst door: Webmaster op 04:43
Geen reacties
zondag 25 juni 2017
Glutenvrij eten tijdens je singlereis
Tags: glutenvrij dieet, glutenvrij eten, singlereis
Eet je glutenvrij en zoek je een singlereis waar je tijdens je verblijf in het hotel of pension glutenvrij kan eten?
Dan hebben we goed nieuws voor je,.

Bij bijna alle single reis organisaties, ook Estivant, Kras Reizen, Cirkel en One2gtethertravel.nl is het mogelijk om een reis te boeken waarbij je tijdens je reis glutenvrij kunt eten.

Ook als je een glutenvrije en lactosevrij dieet volgt, is er veel mogelijk. De enige voorwaarde is dat je bij de aanmelding van je singlereis opgeeft welk dieet je volgt en opgeeft wat je wel en niet mag.
De betreffende organisatie waar jij je singlereis wilt boeken, heeft dan tijd genoeg om dit door te gevens aan de hotels en pensions waar he tijdens je reis verblijft. En de kans is groot dat er meer singles een bepaald dieet volgen, bijvoorbeeld lactosevrij of vetvrij.

Het is in de meeste gevallen ook mogelijk een veganistsch en glutenvrij dieet te volgen, bijvoorbeeld als je een wellness vakantie als single bij Puur en Kuur boekt.

Puur en Kuur heeft overigens een groot aanbod singlereizen waarbij gezondheid en gezond eten centraal staan. Ook de detox reizen van Puur en Kuur zijn van hoge kwaliteit.
Geplaatst door: Webmaster op 09:25
Geen reacties
zondag 28 mei 2017
er leuk uitzien met vintage kleding
Tags: jurkjes, leuk uit zien, schoenen, single reis, vintage kleding
Als je als single een singlereis hebt geboekt en met andere vrijgezellen op reis gaat, wil je er natuurlijk zo leuk mogelijk uit zien. Maar welke kleding neem je mee op reis, welke kleding is duurzaam en comfortabel en ook nog eens modieus?  Aan vintage kleding gedacht?

Vintage kledingis de jaren 40, 50 en 60 kleding met de vrolijke kleuren, bloemetje of stippeltjesmotief. Vintage jurken, schoenen en sieraden zijn tijdloos en anno 2017 nog heel erg in.
Een bijkomend voordeel van vrouwelijke vintage kleding is dat deze meestal van katoen of een ander natuurproduct is gemaakt en heerlijk zit.  Precies wat je wilt met kleding tijdens een single vakantie.

En het belangrijkste tijdens een singe reis, vintage kleding is vrolijk, misschien wel een tikkie verleidelijk. Je voelt je prettig is kleding die lekker zit en lekkr draagt.  Je ziet er extra leuk uit met vintage.
Ga maar eens naar de vintage jurkjes of vintage schoenen kijken op de website vintagekledingwinkel.nl
Daar koop je online de leukste vintage kleding! 
Geplaatst door: Webmaster op 07:14
Geen reacties
donderdag 11 mei 2017
Single reis Kras Reizen Sri Lanka
Tags: single reizen, Sri Lanka, single reis kras
Ben je single en wil je een verre en avontuurlijke single reis maken?
Dan is deelname aan de 17 daagse single reis van Kras Reizen naar Sri Lanka misschien wel wat voor jou. Kras Reizen is een onbetwiste specialist is verre single reizen. 
De single groepsrondreis naar Sri Lanka is hier een goed voorbeeld van.
Hier vind je informatie over de single reizen van Kras inclusief de reis naar Sri Lanka

Deze avontuurlijke groepsreis naar Sri Lanka met Nederlandse reisleider biedt je alles wat je van een verre en avontuurlijke reis mag verwachten. Je reist door de mooiste gebieden van Sri Lanka, overnacht in luxe hotels ( een persoons kamer ) en ontmoet andere singles die ook geinteresseerd zijn in cultuur, verre reizen en avontuur. Wat dacht je van een bezoek aan de Leeuwenrots, een fietstocht, olifantenweeshuis en theetuin? Met een aantal vrije dagen aan de Indische Oceaan en ronreis per luxe toeringcar?

Sri Lanka is de bakermat van de ayurveda en indrukwekkend. Dit is één van de avontuurlijke single reizen van Kras. Hier vind je meer informatie over rondreizen Sri Lanka.
Geplaatst door: Webmaster op 09:07
Geen reacties
dinsdag 2 mei 2017
Ruim 2.000.000 singles, is alleen zijn leuker dan samen?
Tags: alleen zijn leuker dan samen, singlereis, singles
Uit diverse onderzoeken, en onder andere het Bureau voor de Statistiek, ( CBS) blijkt dat er meer dan 2.000.000 singles in Nederland zijn en dat er veel meer worden.
Vooral onder 50 plussers is het aantal singles groot.  Maar waarom zijn er zo veel mensen single en is single zijn leuker dan samen zijn en samenwonen?

Veel singles hebben eerder relaties gehad en zijn teleurgesteld in de liefde. Op een gegeven moment is het geloof er niet meer dat "de ware"bestaat. Ook is het zo dat als je langere tijd alleen bent en went aan alle voordelen van het alleen zijn, je die vrijheid niet zomaar meer wilt opgeven. Zie hier een tweede reden waarom veel singles niet zo maar aan een nieuwe liefde beginnen.

Toch zijn van die ruim 2.000.000 singles in Nederland velen bij één of meerder datingsites aangesloten. Je weet immers maar nooit of je die ridder op het witte paard of die keukenprinces toch nog tegenkomt, en.. daten is best wel spannend. 

Er zijn tegenwoordig datingsites van vele types, denk aan christelijke datingsites, sites voor een avontuurtje, datingsites voor hoger opgeleiden, spirituele mensen en veel meer..  Al die singles denken dat alleen zijn leuker is dan samen tenzij ze dat uit de loterrij tegenkomen.
Toch maar weer dit jaar een singlereis boeken??


Geplaatst door: Webmaster op 10:48
Geen reacties
 
single reizen Italië
Tags: Cirkel Reizen, Estivant, single reizen Italië
Single reizen in Italië zijn de meest populaire singlereizen. Niet alleen vanwege het heerlijke klimaat in Italië maar vooral ook de bijzondere bestemmingen. Als je als single een leuke vakantie in Italië zoekt en bij voorkeur met singles van je eigen leeftijd, kan je kiezen uit unieke bestemmingen.

Zo worden er single reizen naar het Gardameer in Italië georganiseerd, naar Elba, Toscane de de Dolomieten.
Of je nu een single reis Italië voor de zomervakantie, mei vakantie, herfstvakantie of kerstvakantie zoekt, er worden het hele jaar door single reizen Italië georganiseerd.  Ook voor een single wintersport vakantie in Italië. Hieronder vind je een overzicht van singlereizen Italië georganiseerd door Cirkel Vakanties, Estivant en anderen. De kans is zéér groot dat de voor jou perfecte singlereis Italië hierbij zit.
De single reizen Italië zijn bij de meeste aanbieders ingedeeld in leeftijdsgroepen, bijvoorbeeld single reizen Italië voor deelnemers 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 60 plussers. Er worden ook singlereizen voor vrijgezelle jongeren naar Italië georganiseerd, ook strandvakanties, wintersport reizen jongeren en outdoor vakanties.

Single reizen Italië van Cirkel Reizen

Estivant, unieke singlereizen Italië

Single Sun, singlereizen Italië singles rond 30 tot 40 jaar

Geplaatst door: Webmaster op 08:25
Geen reacties
 
Zeilvakantie singles Griekenland
Tags: Griekenland, zeilvakantie singles
Ben je op zoek naar een actieve singlereis voor de zomervakantie 2017?  Houd je van zeilen en gezelligheid? Kijk dan eens naar de single zeilvakantie op Kos ( Grieks Eiland ) van Cirkel Vakanties. Deze 8 of 15 daagse zeilvakantie voor singels is niet alleen een unieke ervaring, zeezeilen van eiland naar eiland is fantastisch. Je vaart met ongeveer 7 a 8 andere singles, kunt lekker luieren of zelf meezeilen.

Een zeilvakantie is avontuurlijk, gezellig en leerzaam.
Je andere reisgenoten, singles van je eigen leeftijdsgroep, zijn aangenaam gezelschap en samen beleef je de mooiste avonturen. Of je nu een vrijgezel bent van 20, 30, 55 of 60, deze single zeilvakanties in Griekenland zijn geschikt voor alle avontuurlijke singles en van alle leeftijden.

Hier vind je meer informatie over deze zeilvakantie voor singles in Griekenland.
Geplaatst door: Webmaster op 08:18
Geen reacties
vrijdag 21 april 2017
Single reis voor de mei vakantie
Tags: single reizen, single reis meivakantie
Wie als single een reisje of uitstapje wil maken in de mei vakantie, kan kiezen uit een groot aanbod single reizen met een vertrekdatum in mei.
De mei vakantie is ideaal om er op uit te gaan. En als je geen zin hebt om alleen er op uit te gaan, kan je het beste een van de single groepsreizen uitzoeken. Je gaat dan met andere singles op reis, deelt veel plezier samen en maakt nieuwe vrienden.
Zo kun je kiezen uit single reizen voor de mei vakantie in bijvoorbeeld Spanje, Italië, Griekenland of Kroatië, actieve reizen, strandvakanties, wandelvakanties, stedentrips en meer.
Op deze pagina vind single reizen reisorganisaties ingedeeld naar leeftijds. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor een single reis meivakantie voor een groep 30 tot 45 jarigen, 40 tot 55 jarigen of 20 tot 35 jaar.

 
Geplaatst door: Webmaster op 11:10
Geen reacties
woensdag 19 april 2017
Last minute single reizen bij Estivant
Tags: Griekenland, Kroatië, Spanje, Turkije, last minute single reizen Estivant
Wie een last minute single reis wil boeken, zit bij Estivant vakanties, specialist in single vakanties en 1 ouder vakanties goed. Estivant heeft een groot aanbod last minute singlereizen met vertrek in mei of juni 2017 in de aanbieding.
Met vertrekdatum donderdag 4 mei is er bijvoorbeeld een 8 daagse single reis naar Samos in Griekenland, op zondag 14 mei een singlereis naar Kreta en op 28 mei een vakantie voor alleenstaande singles naar Kos in Griekenland.  Ook voor de maand juni zij er nog diverse last minute singlereizen beschikbaar bij Estivant.
Bij Estivant werken ze met haar single vakanties met leeftijdsgroepen.  Dat geldt ook voor de last minute single reizen naar o.a. Spanje, Turkije, Griekenland en Kroatië.
Je kunt deelnemen aan een last minute single reis voor singles in de leeftijdsgroep 25 tot 39 jaar, 35 tot 55 jaar, 30 tot 49 jaar of 40 tot 49 jaar.
Bij het overzicht last minute single reizen van Estivant naar Spanje, Griekenland, Turkije en Kroatië staat vermeld voor welke leeftijdsgroepen deze singlereizen bedoeld zijn.
Een aantal van de last minute single reizen gaan per vliegtuig, anderen met de trein en auto.
Voor de liefhebbers van strand,zee en uitgaan. Er staat bij Estvant ook een 8 daagse single reis naar het aantrekkelijke Ibiza gepland. De vertrekdatum is zondag 11 juni en het is een 8 daagse Ibiza single vakantie voor singles van 30 tot 49 jaar.
Geplaatst door: Webmaster op 08:40
Geen reacties
maandag 10 april 2017
Estivant singlereizen voor singles tot 70 jaar
Tags: 50, 55 plussers, singlereizen jongeren, Estivant
Estivant heeft als Nederlandse reisorganisatie waarschijnlijk het grootste aanbod singlereizen in Europa. Bijzonder hierbij is dat de singlereizen van Estivant bedoeld zijn voor een grote en brede doelgroep, namelijk avontuurlijke en gezellige singles van 25 tot 70 jaar.

Bij Estivant ga je op vakantie met leeftijdsgenoten
De single vakanties van Estivant zijn altijd opgedeeld in leeftijdsgroepen van 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69.
Of je  nu als jongere een leuke singlereis zoekt of als 50 of 55 plusser, bij Estivant vind je alle typen single vakanties, van strandvakanties tot culturele vakanties, van wandelreizen tot wintersport vakanties.

Als je als single een leuke reis voor de zomervakantie 2017 wil boeken, kan je nu al bij Estivant voor een uitgebreid programma terecht. Ook singlereizen jongeren en jongvolwassenen.
Boek nu je singlereis Estivant in bijvoorbeeld Italië, Spanje, Griekenland of Kroatië en ontdek dat deze alleenstaande reizen niet alleen super gezellig zijn maar dat het reisaanbod bij Estivant dermate gevarieerd is dat er altijd wel een reis bij zit die je aanspreekt.

Geplaatst door: Webmaster op 16:10
Geen reacties
woensdag 15 februari 2017
Kleuranalyse, als single met de juiste kleuren door het leven gaan
Tags: kleuranalyse voor singles
Als single kun je leuke reizen maken en tijdens deze reizen andere singles ontmoeten.  Maar wat moet je dagen en welke kleuren staan jou het best?
Een kleuranalyse kan uitkomst brengen.  Het dragen van de juiste kleuren en kleurencombinaties heeft een enorme invloed op hoe jij er uit ziet, hoe je je zelf ziet en welke energie dat met zich mee brengt.  Een kleuranalyse, uitgevoerd door een professioneel kleurenconsulente geeft duidelijkheid.
Soms staan bepaalde kleurencombinaties je beter dan je denkt.
Geplaatst door: Webmaster op 15:53
Geen reacties
woensdag 11 januari 2017
Rondreizen voor singles Costa Rica, Cuba, Thailand, Sri Lanka
Tags: rondreis met singles, verre rondreizen, rondreizen voor singles
Zin in een verre reis?  Boek dan een rondreis met singles.
Rondreizen voor singles hebben veelal een verre bestemming zoals Costa Rica, Cuba, Sri Lanka of Thailand.
Bij Cirkel Reizen kan je voor minder dan 1.000 euro per persoon een rondeis Sri Lanka of Thailand maken en voor minder dan 1400 euro een prachtige rondreis Costa Rica of Cuba.
Het bijzondere van deze avontuurlijke en volledig georganiseerde rondreizen is dat je niet alleen nieuwe landen en culturen leert kennen maar ook dat je deze reizen beleeft met singles van ongeveer je eigen leeftijd.  Dat betekent veel plezier maken en veel nieuwe kennissen en vrienden maken.
Je vindt hier de rondreizen van Cirkel Reizen voor singles.

Als je een als alleenstaande een rondreis wilt maken en je niet per defintie met andere singles wilt reizen, kan je ook kiezen voor een rondreis waarbij de deelnemers niet alleen uit alleenreizenden bestaan.
Je vindt deze verre rondreizen op de startpagina rondreis. Op deze pagina vind je ook rondreizen binnen Europa.
Geplaatst door: Webmaster op 08:08
Geen reacties
maandag 9 januari 2017
single zeil vakantie, zeilen in Nederland, Griekenland
Tags: zeilen met vrijgezellen, single zeilvakantie
Op zoek naar een avontuurlijke single vakantie?
Boek dan een single zeil vakantie, bijvoorbeeld op het IJsselmeer, in Zeeland of in de Friese meren.
Zeilen met andere vrijgezellen is leuk, ontspannend en verrassend leuk.  Met een beetje geluk ontmoet je vrienden voor het leven en leer je ook nog eens zeilen.

Als je een single vakantie buiten Nederland wilt boeken, kan je ook een single zeilvakantie in bijvoorbeeld Griekenland of Kroatië, en dat kan onder andere via Amorgos zeilreizen voor singles en avonturiers.

Dit is slechts één van de mogelijkheden om een actieve single vakantie te boeken, single wandelvakanties bijvoorbeeld zijn ook heel leuk. Kijk nu welke actieve vakanties voor singles nog beschikbaar zijn, ga op vakantie met single leeftijdsgenoten!
Geplaatst door: Webmaster op 10:32
Geen reacties
vrijdag 6 januari 2017
Hoger opgeleid, hbo single reizen
Tags: verre rondreis, single reizen hoger opgeleiden
Hoger opgeleid, single en op zoek naar een leuke vakantie of reis??

Goed nieuws voor singles die hoger opgeleid zijn en op zoek zijn naar leuke singlereizen voor hoger opgeleiden. Speciaal voor deze doelgroep is er nu de website singlereizen hoger opgeleiden.  Op deze website vind je een uniek aanbod single vakanties voor vrijgezellen ( singles ) die een hbo opleiding of universitaire hebben of op een andere manier zich tot de hbo + groep rekenenen.

Op reis gaan met gelijksgestemden verhoogt het plezier tijdens het reizen en bevordert de communicatie, of het nu om een citytrip of verre rondreis gaat.
Als je een singlereis hbo+ wilt boeken, kan je dit doen voor zowel de wintersport reizen als zomer vakanties. Kijk nu snel welke singlereizen voor hoger opgeleiden jouw hart kan stelen. 
Geplaatst door: Webmaster op 18:53
Geen reacties
woensdag 4 januari 2017
Single vakantie , reistips
Tags: datingsites vergelijken, single vakantie tips
Als je een single vakantie wilt boeken en voor de eerste keer mee gaat met een groep, kan je wellicht wel wat tips gebruiken. Waar moet je op letten als je een single vakantie gaat uitzoeken, welke vakanties passen ze bij je en hoe zorg je ervoor dat je aansluiting vindt bij de groep.
Op de website single vakantie vind je behalve een uniek aanbod single vakanties ook tips waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een reisorganisatie die single groeps vakanties organiseert.
Eén van de belangrijkste tips is dat je je op moet geven voor een single reis die je echt leuk vindt en waarbij je met leeftijdsgenoten op pad gaat.  Bij singlevakanties is het zo dat de groepen worden samengesteld op basis van leeftijd.  Er zijn bijvoorbeeld bij Kras Reizen leeftijdsgroepen 30 tot 45 en 40 tot 55.
Ten tweede heeft het alleen maar zin om je op te geven voor een single vakantie als je kunt functioneren binnen een groep.  Want hoe je het ook went of keert, als je heel individualistisch bent ingesteld, kan een single groepsreis op een teleurstelling uitlopen.  En ten derde, als je je gaat inschrijven voor een single vakantie met het doel een partner te vinden,is het uitgangspunt ook minder sterk.  De kans dat je tijdens je single groepsreis je levenspartner of geliefde zult ontmoeten is zéér klein.  Het maken van nieuwe vrienden daarentegen zéér groot.  Kortom, je verwachting vooraf aan de vakantie bepaalt mede het succes.
Voor een passende datingsite voor singles, kijk je op datingsites vergelijken
Hier vind je de bekendste datingsites in een overzicht.  Wellicht vind je hier een reismaatje voor jouw spannende single vakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 07:44
Geen reacties
zaterdag 31 december 2016
Detox vakanties ook voor singles
Tags: groepsreis, singles, detox vakanties
De maand januari is traditioneel de maand om een reis of rondreis voor de zomer vakantie te boeken. Na het eten van oliebollen en appelflappen, de kerstdiners en vele feesten, de tijd om aan afvallen of ontslakken te denken. Vandaar dat er in januari veel detox vakanties geboekt worden, ook door singles.

Wie als single een detox groepsreis wil boeken, bijvoorbeeld in Spanje, Sri Lanka of India, doet er goed aan de website detox vakanties te bezoeken. Op deze website vind je veel informatie over gezondheids reizen waaronder afvalreizen, detoxreizen en kuurvakanties.  Met een speciaal aanbod detox vakanties voor singles.
Geplaatst door: Webmaster op 15:19
Geen reacties
 
Wandelweekend singles Vlieland januari 2017
Tags: single weekenden Kras Reizen, wandelweekend singles Vlieland
Ben je single en heb je zin om een leuk single wandelweekend in Nederland te boeken?  Houd je van de Waddeneilanden?? Dan is hier je kans.  Op 27, 28 en 29 januari 2017 kan je meedoen aan een
wandelweekend voor singles op Vlieland. Vlieland is één van de meest ongerepte wandeleilanden en en fantastisch eiland om op te wandelen.  Dit single wandel weekend op Vlieland wordt georganiseerd door Kras Reizen, één van de grootste en bekendste reisorganisaties als het om single reizen en single weekenden gaat. Kras Reizen organsieert het hele jaar door reizen voor singles waaronder wandelweekenden en fietsweekenden singles.
Het wandelweekend voor singles in Vlieland is een uitgelezen kans om Vlieland en de prachtige natuur van dit eiland te leren kennen.  Met een beetje geluk kan je zeehonden spottten. En natuurlijk is zo een weekendje weg ook super gezellig. Singles die zich opgeven voor een dergelijk wandelweekend houden van wandelen en de natuur.

Hier vind je meer single weekenden van Kras Reizen
Geplaatst door: Webmaster op 08:42
Geen reacties
vrijdag 30 december 2016
Zeilen met singles op het Markermeer en IJsselmeer
Tags: wandel- of fietsvakantie, zeilvakantie voor singles
Ben je single en op zoek naar een fantastische reis voor de zomervakantie 2017?  Ga dan met andere singles zeilen op het Markermeer en IJsselmeer.  Deze single zeilvakantie is al jaren één van de toppers van de singlereis organisatie Dynamic Holland. Je hoeft geen zeilervaring te hebben, wel zin om met elkaar te ontspannen en plezier te maken. Al zeilend leer je je single reisgenoten beter kennen, geniet je van heerlijke hapjes en drankjes en wordt er veel gelachen. Als je wilt leren zeilen, hier ligt je kans. Een zeilvakantie is typisch iets voor actieve single s maar voor diegenen die van "luieren"houden, een zeilvakantie is ook voor jou niet verkeerd. Hier vind je meer informatie over deze zeilvakantie voor singles in Nederland.

Op onze website singlereizen online vind je veel meer actieve reizen voor singles. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een single wandel- of fietsvakantie in Frankrijk of Italië.
Geplaatst door: Webmaster op 09:51
Geen reacties
donderdag 29 december 2016
Als single op wintersport vakantie
Tags: 2017, Canada, Frankrijk, Japan, Oostenrijk, Zwitersland, single wintersportvakantie
Ben je single en heb je zin in een leuke wintersport vakantie?  Geen zin om alleen op reis te gaan? Op deze website singlereizen online.nl vind je op de pagina singles wintersport een overzicht van alle mogelijkheden om met andere singles een leuke skivakantie te boeken.

Je kunt een single wintersportvakantie boeken naar bekende bestemmingen binnen Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Frankrijk maar ook een spannende single skivantie boeken naar Canada of Japan.

We hebben de beste en bekendste wintersport reisorganisaties voor singles voor je op een rij gezet. Aan jou wanneer en waar jij je wintersport vakantie gaat boeken.
Ook voor een last minute single skivakantie voor januari of februari 2017.
Geplaatst door: Webmaster op 10:18
Geen reacties
zondag 25 december 2016
Dynamics Holland singlereizen
Tags: jongeren groepsreizen, singlereizen, Dynamics Holland
Nieuw in het aanbod singlereizen 2017 is Dynamics Holland. Met vele jaren ervaring in het organiseren van singlereizen een welkome aanvulling.  Ruim 90 % van alle reizen voor singles die in Nederland worden aangeboden is nu via ons verkrijgbaar.
Specialiteiten van Dynamic Hollands zijn de eenoudervakanties, wintersportreizen alleenstaanden en verre singlereizen. Ook voor reizen buiten Europa.
Daarnaast is deze single reisorganisatie ook goed thuis in jongeren groepsreizen, zowel voor alleenstaanden als alleengaanden. Met name jongeren in de leeftijdsgroep 20 tot 28 jaar kunnen veel plezier beleven aan de jongerenreizen van Dynamics Holland.
Geplaatst door: Webmaster op 07:05
Geen reacties
woensdag 21 december 2016
Groepsreis singles 2017 boeken
Tags: singles groepsreizen, groepsreis 2017 nu boeken
Het einde van het jaar 2016 nadert snel. Voor velen tijd om na te denken over de vakantieplannen 2017. Als je single bent, is het wellicht een goed plan om je te oriënteren op groepsreizen. Je kunt je aansluiten bij een georganiseerde groepsreis, bijvoorbeeld naar Costa Rica of Zuid-Afrika maar kunt er ook voor kiezen een single groepsreis te boeken.  Die zijn er voor iedere leeftijdsgroep.
Januari is de maand om je te oriënteren.  Dan staan nagenoeg alle groepsreizen nog open voor inschrijving, ook de reizen voor singles.
Geplaatst door: Webmaster op 05:46
Geen reacties
woensdag 14 december 2016
Datingsites met elkaar vergelijken
Tags: singles, datingsite vergelijker
Veel mensen die de website single reizen online.nl bezoeken zijn single en op "zoek" naar een levenspartner, vriend of vriendin. Tegenwoordig is het heel gewoon dat je via een datingsite op zoek gaat naar een geschikte partner.  Door te zoeken op profielen kan je immers vrij nauwkeuring die leuke singles opsporen die passen bij je eigen profiel.  Voor zover de profielen eerlijk zijn ingevuld natuurlijk en je zoekt op basis van bepaalde criteria. Door de grote aantallen datingsites wordt het steeds moeilijk een datingsite te vinden die biedt wat jij nodig hebt, die doet wat er beloofd wordt en waarbij je gegevens veilig zijn.  Gelukkig is er een vergelijker.

Via de datingsite vergelijker kan je vrij eenvoudig bepalen welke datingsite(s)  voor jou geschikt zijn. Je kunt zien bij welke datingsites je moet betalen en hoeveel, welke datingsites 100 % gratis zijn en ook hoeveel leden ze hebben. En natuurlijk kun je ook bijzondere datingsites met elkaar vergelijken.
Of je nu een levenspartner, nieuwe vrienden of spannende avonturen zoekt, met de datingsite vergelijker zit je goed.
Geplaatst door: Webmaster op 11:57
Geen reacties
dinsdag 13 december 2016
Beter-uit, unieke, christelijke singlereizen
Tags: Beter-Uit, christelijke singlereizen
Samen met andere christelijke singles genieten van een heerlijke vakantie!
Je bent single, maar je wilt liever niet alleen op reis? Ga mee met onze groepsreizen voor singles. Geniet van leuke activiteiten, een prachtige omgeving en de gezelligheid van de groep! Om de leeftijdsverschillen zo beperkt mogelijk te houden, hanteren wij voor de singlereizen de leeftijdscategorie 25 tot 60 jaar en alleengaanden 50+ jaar.
https://www.beter-uit.nl/reizen/christelijke-singlereizen
Geplaatst door: Webmaster op 11:51
Geen reacties
 
Groepsreizen jongeren
Tags: christelijke jongeren reizen, groepsreizen, jongeren reizen
Jongeren die op reis willen, hebben meestal geen defintie aan een singlereis waar toch een bepaald etiket aan plakt. Jongeren willen graag op reis met leeftijdsgenoten, single of niet.
Er zijn meerdere reisorganisaties welke zich hebben toegelegd op groepsreizen voor jongeren. Vaak gaat het om actieve jongerenreizen maar je kunt als jongere ook een culturele reis, strandvakantie of citytrip boeken, bijvoorbeeld naar Barcelona of Milaan. Voor christelijke jongeren heb je christelijke jongeren reizen. Hier ga je met christelijke jongere op reis. Gezellig en in een gelijkgestemde sfeer.
Je vindt op onze website groepseizen alles over jongeren groepsreizen.
Geplaatst door: Webmaster op 05:16
Geen reacties
zondag 4 december 2016
niet alleen reizen is gezelliger
Tags: groepsreis voor singles, groepsreizen, alleen reizen
Alleen reizen heeft zijn voordelen, je kiest zelf je reisbestemming, doet waar je zin in hebt en bepaalt alleen hoe je programma er uit ziet. Helemaal niets doen is ook een optie want "luieren" hoort bij een vakantie. Wie alleenstaand ( single)  is en tijdens de vakantie niet alleen wil reizen, kiest voor een groepsreis.  Groepsreizen zijn er te kust en te keur, voor jongeren, ouderen, vriendinnen, vrienden en natuurlijk singles.
Met meer dan 2.000.000 alleenstaanden is er tevens een groot aanbod groepsreizen voor singles.
Of je nu met een groep singles wilt wandelen op de Veluwe, Egypte, Marokko of India wilt bezoeken, er zijn honderden specifieke groepsreizen voor singles op de markt. Hierbij kan je met een groep reizen van je eigen leeftijd.  Als je wilt weten welke groepsreis voor singles het beste bij jou past, bezoek dan eens de informatieve website groepsreizen voor singles.  Want alleen reizen heeft zijn voordelen maar reizen met andere singles is zeker gezelliger.

Geplaatst door: Webmaster op 06:22
Geen reacties
vrijdag 25 november 2016
vriendenweekend of vriendinnenweekend singles
Tags: vriendenweekend ideeën, wellness hotel, vriendinnenweekend
Ben je single, heb je een partner gevonden en op zoek naar een onvergetelijk vriendenweekend of vriendinnen weekend??  Wat is er leuker dan met je vrienden of vriendinnen een weekendje weg te boeken, lekker met elkaar lachen voor je je aan een ander verbindt.

Op de website vriendenweekend ideeën vind je leuke ideeën voor het organiseren van een vriendenweekend, van het bezoeken van de wedstrijd Manchester United tegen Chelsea tot het organiseren van een paintball uitje. Voor vrienden groepen die van plezier houden en met elkaar leuke dingen willen doen.

Voor de single dames die een vriendinnenweekend willen boeken hebben we ook talloze ideeën op een rijtje gezet, van een weekendje in een wellness hotel tot een weekend waarbij je gaat paraglyden.  Kortom, de leukste ideeën voor een vriendinnenweekend of vriendenweekend, vind je bij ons.
Geplaatst door: Webmaster op 08:49
Geen reacties
woensdag 23 november 2016
single weekend Valkenburg
Tags: wandelen met singles, Zuid-Limburg, single weekend Valkenburg
Single weekend Valkenburg??

Zin om met andere singles in Valkenburg en omgeving te wandelen?
Pak dan nu je kans, er worden het hele haar door wandel single weekenden in Valkenburg ( Zuid-Limburg ) georganiseerd. Lekker een lang weekend door de prachtige omgeving van Zuid Limburg wandelen, een terrasje pakken, lekker eten, kennis maken met andere singles.

Als je dit veel geprezen single weekend in Valkenburg boekt, maak je een prima keuze. Voor singles van alle leeftijden die van leuke gesprekken, gezelligheid en lekker eten houden. Ook voor singles van 50 en 55 plus. Je wandelschoenen vinden dit single weekend in Valkenburg ook leuk.

Inbegrepen in dit single weekend Valkenburg
• 2 nachten verblijf in Hotel Op de Boud met verblijf in een 1-persoonskamer 
• 2 of 3 x ontbijt en 2 of 3 x 3-gangen diner, tijden dit diner heb je alle tijd om met andere singles kennis te maken
• Actief wandelprogramma en  reisbegeleiding

Dit is je kans om er als single een leuk weekend tussen ui te gaan. Schrijf je nu in!
Geplaatst door: Webmaster op 08:47
Geen reacties
maandag 21 november 2016
wellness weekend Zeeland, aan zee
Tags: aan zee, singles, Zeeland, wellness weekend
Wellness weekenden zijn ook zéér geschikt voor singles.
De combinatie wellness | singles en zee is een ideale mix van ontspannen, kennis maken met andere singles en genieten van zee, zon en srand.
Wie wil weten waar je als single een leuk wellness weekend kunt boeken, zou eens kunnen kijken op de website wellness weekenden.  Daar is een speciale pagina besteed aan wellness single reizen.  Ook voor een wellness weekend aan zee in Zeeland, de leukste provincie in Nederland voor single reizen aan zee.
Geplaatst door: Webmaster op 10:03
Geen reacties
zondag 6 november 2016
Nog veel mogelijkheden single reizen kerstmis 2016
Tags: kerstmis duitsland., kerstreis italie, kras reizen, single reizen kerst 2016
Ben je single en heb je met kerstmis nog geen afspraken?
Kras Reizen heeft nog een groot aanbod single reizen kerst 2016 waar deelname nog aan mogelijk is. Je kunt bijvoorbeeld een  single kerstreis voor 5, 8 of 10 dagen boeken naar Duitsland of Italië. Lekker tijdens kerstmis met singles van je eigen leeftijd erop uit gaan.
Wat dacht je een single stedentrip naar Berlijn met kerst of een kerstreis naar Toscane? Als je avontuurlijk bent aangelegd is een single reis naar Marokko wellkecht iets voor jou.

Wil je met kerstmis 2016 gewoon lekker in Nederland blijven dan kan dat ook. Wat dacht je van een single kerstreis in de Brabantse Kempen?  Lekker wandelen met andere alleengaanden in de Brabantse Kempen, een prachtig wandel- en natuurgebied en genieten van heerlijke kerstmaaltijden en gezelligheid.

Singles en alleengaanden die met kerst 2016 nog niets geboekt willen hebben en niet alleen thuis willen blijven, boeken nu een kerst single reis via singlereizen-online.nl


Geplaatst door: Webmaster op 07:22
Geen reacties
vrijdag 4 november 2016
Single stedentrip
Tags: single stedentrip
De maand december is zeer geschikt voor een steden trip. Bijvoorbeeld in combinatie met een kerstnarkt. Als je als single een stedentrip wilt boeken in december, zijn er vele mogelijkheden.
Onder andere Kras Reizen heeft een groot aanbod stedentrips voor singles.
Geplaatst door: Webmaster op 10:45
Geen reacties
woensdag 2 november 2016
Alleenstaand en tips leuke vakantie
Tags: alleen op vakantie, alleenstaand, alleenstaande reizen.com
Als je alleenstaand bent en geen behoefte hebt om deel te nemen aan een singlereis, kan je wellicht ideeën opdoen op de website alleenstaande reizen.com.
Want alleen reizen kan ook zijn voordelen hebben. Wat dacht je van een cruise op de middellandse zee of een verblijf in een spa | wellness retreat?? Of van een dagje naar de sauna??
Veel alleenstaanden vonden leuke uitstapjes op deze website.
Alleenstaand zijn en alleen op vakantie gaan, kan ook zijn voordelen hebben
Geplaatst door: Webmaster op 15:32
Geen reacties
dinsdag 1 november 2016
single reizen kerstmis 2016 met Kras Reizen
Tags: kerstmis, kras reizen, wintersport single reizen, kerstreizen voor singles
Kerstmis 2016 komt er met rasse schreden aan. Misschien tijd om als single een leuke kerstreis te boeken.
Kras Reizen heeft ook dit jaar weer een uniek aanbod kerstreizen voor singles. 

Deze single kerstreizen zijn bijvoorbeeld stedentrips naar Edinburgh, Gent of Maastricht of een kerstreis naar Duitsland. De kerstperiode is ook een heerlijke periode om met andere singles wintersport te beoefenen en Kras Reizen zou geen single reizen expert zijn als er geen fantastische single wintersport kerst reizen georganiseerd worden. Bijvoorbeeld een single wintersportreis met kerstmis naar Sauerland.

Er zijn tientallen kerstreizen voor singles bij Kras Reizen te boek. Voor singles van alle leeftijden. Blijf daarom met kerstmis niet thuis maar geniet van een kerstreis met andere singles.

Hier vind je alle single reizen met kerstmis van Kras Reizen
Geplaatst door: Webmaster op 07:26
Geen reacties
woensdag 12 oktober 2016
Christelijke single reizen
Tags: christelijke single reizen, single reizen, goed idee reizen
Wie alleenstaand en Christen is, is mogelijk geïnteresseerd in Christelijke single reizen. Dit zijn reizen georganiseerd door een christelijke reisorganisaties, van en voor christelijke alleenstaanden.
Een goed voorbeeld van een christelijke reisorganisatie is "goed idee reizen:.
Deze christelijke reisorganisatie organiseert single reizen voor christenen in de leeftijdsgroep vanaf 50 jaar Naast verzorgde busreizen verzorgt Goed Idee Reizen ook vliegreizen en cruises. Bovendien zijn de kerstreizen zéér geschikt als single reizen. Met kerstmis ben je immers niet graag alleen.
Meer informatie over Goed Idee Reizen en de single reizen die zij verzorgt vind je hier. Christelijke single reizen.
Geplaatst door: Webmaster op 17:10
Geen reacties
zaterdag 8 oktober 2016
Luxe single reizen
Tags: luxe single reizen
Op deze website singlereizen-online.nl vind je nu informatie over luxe single reizen.
Bijvoorbeeld luxe cruises, wellness reizen en verre reizen naar avontuurlijke reizen. Luxe single reizen voor met name 40, 50, 55 en 60 plussers. Ook luxe single reizen voor de wintersport.
Geplaatst door: Webmaster op 08:26
Geen reacties
vrijdag 7 oktober 2016
Alleen op vakantie
Tags: single reizen, alleen op vakantie
Alleen op vakantie of mee met een singlereis?
Als single kan je alleen op vakantie gaan of je aansluiten bij een specifieke single reis. Alleen op vakantie gaan heeft zo zijn voordelen. Je kunt de hele vakantie doen waar je zelf zin in hebt en per dag bepalen wat je gaat doen. En ook als je helemaal niets wilt doen, is dat prima. Maar alleen op vakantie gaan, heeft ook zijn nadelen. Zo is samen eten en samen dingen beleven voor de meeste mensen prettiger, moet je eventuele problemen zelf oplossen en, als je onverhoopt ziek word tijdens je vakantie, sta je er ook alleen voor.
Maar wat voor de een geldt, geldt niet voor de ander.
Daarom bieden we groepsreizen en single reizen aan maar kan je bijvoorbeeld ook alleen een citrytrip maken. Daar heb je in principe geen reisgenoten bij nodig.
Geplaatst door: Webmaster op 11:15
Geen reacties
 
Single reizen Zeeland 40 en 50 plus
Tags: 50 plus, single reizen 40, Zeeland, single reizen
De redactie van deze website single reizen online.nl wil in 2017 single reizen gaan organiseren in Zeeland. Zeeland is met zijn brede stranden, mooie hotels aan de kust en leuke plaatsen ideaal voor een weekendje weg, citytrip of single reis. Wij denken voor onze single reizen in Zeeland bijvoorbeeld aan de omgeving van Domburg of Renesse.
Wij willen onze single reizen gaan richten op singles in de leeftijdsgroep 40 en 50 plus. Veel singles in die leeftijdscategorie hebben behoefte aan gezellige contacten met andere alleenstaanden van eigen leeftijd.
Via de blog houden we je op de hoogte.
Geplaatst door: Webmaster op 08:35
Geen reacties
donderdag 6 oktober 2016
ski vakantie voor singles boeken
Tags: alleenstaande ouders, single reizen, ski vakantie, one2gethertravel.nl


De maanden oktober en november zijn van oudsher de maanden waarop mensen hun ski vakantie boeken. Veel reisorganisaties die single reizen aanbieden, hebben wintersportreizen en ski vakanties weer in hun aanbod opgenomen. Met name one2gethertravel is groot in ski vakanties voor singles. Met deze gespecialiseerde single reis organisatie kan je een skivakantie boeken naar Zwitserland, Tsjechië of Zweden.
Ook voor alleenstaande ouders heeft one2gethertravel.nl een groot aanbod skivakanties.
Geplaatst door: Webmaster op 08:22
Geen reacties
zondag 11 september 2016
Detox vakanties
Tags: detox vakanties, singles
Afvallen of ontgiftigen tijdens je vakantie?
Een detox vakantie kan je ook als single boeken. Bijvoorbeeld in combinatie met een yoga vakantie of yoga weekend. Tijdens een detox vakantie wordt je lichaam ontgiftigd en krijg je meer energie.
Ook te doen in combinatie met een sapkuur of rawfood.
Ook singlereizen zijn te combineren met detox of yoga,
Geplaatst door: Webmaster op 07:18
Geen reacties
dinsdag 23 augustus 2016
Vakantie voor alleenstaande moeder
Tags: alleenstaande moeder, singlevakantie met kindern, vakantie
Alleenstaande moeders die met hun kid(s) op vakantie willen, kunnen deelnemen aan een vakantie voor alleenstaande ouders. Jaarlijks gaan duizenden vaders en moeders die alleenstaand zijn op een dergelijke vakantie en ervaren dat een vakantie met gelijkgestemden zeer plezierig kan zijn.
Op de pagina alleenstaande moeder van de website duurzaam toerisme.com uitgebreide infomatie voor reizen voor alleenstaande moeders.  Als alleenstaande moeder kan je natuurlijk ook een singlereis boeken. Singlereizen zijn echter normaliter bedoeld voor volwassenen. Een singlevakantie met kinderen is beperkt mogelijk.
Geplaatst door: Webmaster op 09:32
Geen reacties
vrijdag 12 augustus 2016
yoga voor singles
Tags: Domburg aan Zee, Puur en Kuur, yoga weekend, yoga weekenden
Een van de activiteiten voor singles is het organiseren van een yoga activiteit, bijvoorbeeld een yoga weekend. Je kunt bijvoorbeeld bij Puur en Kuur een yoga weekend volgen welke geschikt is voor singles, een single friendly yoga weekend. Deze yoga weekenden voor singles worden op diverse plaatsen in Nederland gehouden, onder andere in Domburg aan Zee ( Zeeland)
Geplaatst door: Webmaster op 18:24
Geen reacties
maandag 8 augustus 2016
last minute singlereis boeken
Tags: last minute citytrip, last minute singlereis, one2gethertravel
De maand augustus is per defintie de maand voor last minutes. En ook steeds meer singles boeken hun vakantie als last minute. Als je op zoek bent naar een last minute singlereis kan je je aanmelden voor een georganiseerde singlereis, bijvoorbeeld via One2gethertravel.nl, te vinden op de website www.singlereizen online.nl. One2gethertravel biedt een speciaal programma voor singlereizen 50 + en 60+. Daarnaast kan je ook bij de andere single reis organisaties een singlereis boeken, bijvoorbeeld bij Cirkel Reizen of Kras.
Je vindt het complete aanbod last minute singlereizen op deze website.
En, als je geen zin hebt in een georganiseerde reis, maar wel in een last minute citytrip, op onze nieuwe website www.last-minute-citytrip.nl vind je alles over last minute citytrips, ook voor alleenstaanden | singles.
Geplaatst door: Webmaster op 07:23
Geen reacties
zaterdag 30 juli 2016
Reizen voor singles, de leukste singlereizen
Tags: blog, reizen voor singles, singlereizen, www.singlereizen-online.nl
Als je single bent en zin in vakantie, hoef je niet thuis te blijven.
Tegenwoordig zijn er ontzettend leuke singlereizen, zowel voor jongeren, 30-45+ers, 50+ers en 60 plussers.
Het leuke van een singlereis is dat je samen op reis bent maar toch je eigen ding kunt doen.
Dus ook singles die graag op zichzelf zijn, hoeven niet thuis te blijven.
Op deze website www.singlereizen-online.nl vind je nagenoeg alle singlereizen en varianten. 
Of je nu in Nederland een vakantie wilt boeken, ergens in Europa of een verre reis wilt maken, alles is bij onze singlereizen mogelijk.
Omdat het fijn is met leeftijdsgenoten op reis te gaan, houden de reisorganisaties die de singlereizen voor jou organiseren rekening met de leeftijden van de deelnemers. Ben je bijvoorbeeld 40 of 50 jaar dan word je ingedeeld in een single groepsreis met deelnemers tussen de 40 en de 50, ben je 25 jaar dan zal de groep uit singles bestaan in de leeftijdsgroep van 20 tot 30 jaar of 25 tot 40 jaar. 
Wij denken dat deze website je zal helpen bij het vinden van de leukste singlereizen. Ben je op singlereis geweest en wil je je ervaring met ons en andere singles delen, deze blog is ervoor!
Geplaatst door: Webmaster op 15:39
Geen reacties