alleenstaande-reizen

Alleenstaande reizen, alle leeftijden, vind je hier
Alleenstaande reizen, populairder dan ooit

Alleenstaande reizen, ( ook wel single reizen genoemd ) maken een steeds groter onderdeel uit van het reguliere reisprogramma. Het aantal alleenstaanden in Nederland is groot, volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek, zo rond de 2.800.000 mensen.

Reisorganisaties zoals Kras Reizen, Fox, Effeweg.nl en Goed Idee Reizen ( christelijke alleenstaande reizen ) hebben een groot aanbod alleenstaande reizen in hun reisaanbod opgenomen. Hieronder ook reizen voor alleenstaande ouderen zoals 55, 60, 65 en 70 plussers en andere senioren. Daarnaast zijn er ook alleenstaande reizen voor alleenstaande ouders met kinderen, jongeren en 30, 40 en 50 plussers. Hieronder geven we een overzicht van alleenstaande reizen per reisorganisatie.


Single vakanties
Deze reisorganisaties hebben de alleenstaande reizen voor christenen, meestal als single reizen in het programma opgenomen. Als je binnen het programma reizen voor alleenstaanden zoekt, bijvoorbeeld in Nederland, Duitsland, Frankrijk of Italië, kijk dan dus binnen het aanbod singlereizen of alleenstaande ouders. Bij Goed Idee Reizen, kan je gewoon zoeken op "alleenstaande reizen".

Bekijk nu de verschillende programma's alleenstaande reizen en ontdek hoe verrassend leuk ze zijn.

Kras Reizen, alleenstaande reizen alle leeftijden

Kras Reizen heeft een groot aanbod alleenstaande reizen voor nagenoeg alle leeftijden. Of je nu alleenstaande reizen voor 30+, 40+, 50+, 55+ of 60 + zoekt, Kras Reizen heeft altijd een "alleenstaanden reis" die past. Bij Kras Reizen, een dochter van de ANWB,  hebben ze de reizen voor alleenstaanden ondergebracht in de categorie "single reizen".Men hanteert hierbij verschillende leeftijdscategoriën. Bijvoorbeeld 30 tot 45 jaar of 50, 55 plus tot 65 á 70 jaar. Je kunt dus altijd een alleenstaande vakantie bij Kras Reizen boeken die aansluit bij je eigen leeftijdsgroep.

Kras heeft vele types reizen voor alleenstaande mensen. Ook als je lekker wilt fietsen of wandelen in je vakantie. Je kunt bijvoorbeeld alleenstaanden zomer reizen in Nederland, Italië, Spanje, Duitsland of Frankrijk boeken maar ook als alleenstaande een wintersportreis boeken naar Oostenrijk, Frankrijk of Italié.
Kijk nu binnen het grote aanbod reizen voor alleenstaanden van Kras welk reis je gaat boeken.

Alleenstaande reizen voor 1 ouder gezinnen

Voor 1 ouder gezinnen worden er het hele jaar door vakanties voor alleenstaande ouders georganiseerd. Want het is ontzettend leuk om met gelijkgestemden vakantie te vieren.
Over het algemeen genomen, gaat het bij 1 ouder reizen om actieve vakanties, kampeervakanties, fietsvakanties en natuur vakanties. Met name de natuur- en kano reizen in Zweden en Noorwegen zijn gewild bij 1 ouder gezinnen met kinderen in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.
Voor single ouders met kleine kinderen tot 4 jaar, zijn er de zogenaamde ukkiereizen. Dat zijn super leuke reizen voor jonge ouders met hun kroost tot 4 jaar.
Mer name de een ouder gezins vakanties van Estivant zijn zeer populair bij alleenstaande ouders.

Alleenstaande reizen met kerstmis boeken


banner-singlevakanties-250x

Met kerstmis liever niet alleen?

De reisorganisaties die alleenstaande reizen organiseren doen dat ook met kerstmis. Zo organiseert Effeweg kerstreizen voor alleenstaanden en Kras Reizen biedt ook alleenstaande reizen aan. Alleenstaande reizen met kerstmis zijn veelal compleet verzorgde busreizen, inclusief verblijf in een hotel en ontspannings programma en excursies. In het programma van de reisorganisaties hieronder staan de alleenstaanden reizen voor de kerst vermeld. Er is veel belangstelling voor deze alleenstaande kerstreizen, boek een dergelijke kerstreis daarom altijd op tijd.

Wellness alleenstaande reizen

Houd je van wellness, wil je graag alleen reizen maar stel je aangenaam gezelschap wel op prijs?  Kijk dan eens naar het unieke aanbod wellness reizen, met name interessant voor mensen die behoefte hebben aan rust, weldaad en een spa waar je heerlijk in kunt ontspannen. Het aanbod wellness reizen is zeer groot, ook als aanbod voor alleenstaanden reizen. Kijk ook eens bij ons aanbod wellness en spa hotels. fantastische wellness hotel om als alleenstaande of single een wellness weekend te boeken.

Goed Idee Reizen, chistelijke reisorganisatie met unieke alleenstaande reizen
Goed Idee Reizen organiseert het hele jaar door alleenstaanden reizen voor christenen in de leeftijdscategorie 50, 55 en 60 plus. Indien u 50 plusser bent een alleenstaande reis zoekt en christen ben is Goed Idee Reizen wellicht ook uw favoriete reisorganisatie. De christelijke alleenstaanden reizen van Goed Idee worden gekenmerkt door een ontspannen sfeer en een zeer goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Daarnaast wordt er gezorgd voor volop privacy, onder andere door het overnachten in een eenpersoonskamer of tweepersoonskamer voor u alleen. Deze reizen zijn echt bedoeld voor singles en dus niet voor bijvoorbeeld echtparen. Voorbeelden van alleenstaande reizen van Goed Idee zijn, een bijbelse reis naar Israël, een zon- en strandvakantie in Portugal en een busreis naar de Moezel of Praag. U kunt dus ook als alleenstaande stedentrips boeken. Daarnaast is het mogelijk om een vaarvakantie ( cruise ) te boeken via Goed Idee Reizen, bestemmingen voor deze unieke vaar reizen voor alleenstaanden zijn onder andere de Rijn en Moezel ( Duitsland ) en een vaarvakantie in Nederland ( Friesland en IJsselmeer ). En er zijn via Goed Idee Reizen meer alleenstaande reizen in Nederland te boeken. Boek vandaag nog uw busreis, cruise, stedentrip of rondreis bij Goed Idee Reizen, de christelijke reisorganisatie van Nederland.

Alleenstaande reis op cruise boekenAls je alleenstaande bent en eens een cruise zou willen boeken, dan is er nu jouw  kans. Cruises zijn goedkoper dan ooit en alleen reizen is met een cruise reis prima te doen. Je bent in de veilige omgeving van je medepassagiers maar kunt toch lekker tijdens de cruise bepalen wat je doet. Op de moderne cruiseschepen van tegenwoordig hoef je je geen moment te vervelen. Er is op een groot cruiseschip altijd een restaurant en bar en vaak is er zelfs een zwembad en bioscoop. Ideaal om alleen op een vaarvakantie te gaan en gezelschap van mensen te hebben als je daar behoefte aan hebt. Kijk nu welke cruise jij als alleenstaande online kunt boeken, op een cruiseschip met zwembad en misschien zelfs wel een bioscoop. Eeen luxe cruise is goedkoper dan je denkt.

Effeweg, alleenstaande reizen 50, 55, 60+


Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!

Er even helemaal tussenuit??

Effeweg.nl is de reisspecialist in alleenstaande reizen en leuke weekendjes weg voor alleenstaande 50, 55 en 60 plussers. Hierbij kunt u als alleenstaande een weekendje Limburg, Brabant, Zeeland of Ameland boeken maar ook een voordelige alleenstaanden reis maken naar bijvoorbeeld Kroatië, Toscane, De Moezel of elders in Europa maken.

Het is ook goed mogelijk om als alleenstaande een goedkoop weekendje weg bij Effweg.nl te boeken. Dat is al mogelijk vanaf 150 euro incclusief. Effeweg organiseert voornamelijk busreizen voor alleenstaanden, hierbij zijn de deelnemers meestal 50 of 55 plus. Ook veel 60 en 65+ers reizen graag met Effeweg. Wie als alleenstaande 55+er, 60+er niet te veel wil betalen voor zijn vakantie en leuke andere mensen wil ontmoeten die (meestal) ook alleenstaand zijn is Effeweg een goedkope reisorganisatie om er een aantal dagen gezellig tussenuit te gaan. Kijk nu binnen  het uitgebreide aanbod alleengaande reizen van deze senioren reisorganisatie welke reis het meeste aanspreekt. Ontmoet nieuwe, leuke mensen!

Fox Reizen, groot aanbod alleenstaande reizen naar verre bestemmingenSingle maar niet alleen
Verre reizen voor alleenstaanden van Fox Reizen.


Verre reis boeken?? Fox!

Wie alleenstaand is en een verre reis wilt boeken, kan prima terecht bij Fox Reizen van de ANWB. Fox Reizen organiseert alleenstaande groepsreizen naar onder andere Costa Rica, Bali, Thailand, Sri Lanka, Vietnam, Ceylon, Nepal, China en tal van andere verre bestemmingen. Met de alleenstaanden reizen van Fox gaan vooral singles mee in de leeftijdsgroep 30 tot 55 a 65 jaar. Maar ook jonge alleenstaande mensen ( 18, 19, 20, 21, 2 2enz)  en senioren  ( 65 en 70 + ) maken graag een verre groepsreis met Fox.

Fox Reizen heeft een uitgebreid programma alleenstaande reizen, ook binnen Europa, en is als betrouwbare partner van de ANWB, al vele jaren specialist in goed georganiseerde reizen voor alleenstaanden.

Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de samenstelling van de groepen zoals leeftijd en verhouding mannen/vrouwen. De deelnemers aan de reizen van Fox zijn meestal maatschappelijk bewust en hoger opgeleid. Ze staan open voor nieuwe avonturen en nieuwe vrienden!
Bekijk nu het grote en bijzondere aanbod alleenstaande reizen van Fox.  Bij Fox Reizen noemen ze deze reizen gewoon "single reizen".

Detox vakanties

Detoxen en slank weer thuis komen.

Detox vakanties zijn vakanties om het lichaam te reinigen, om het lijf van ballast en afvalstoffen te voldoen. Veel detox vakanties worden geboekt door alleenstaanden. Alleenstaande reizen draaien zo ie zo vaak om gezondheid wen wellness.
Op de website detox vakanties vind je veel informatie over detox, afvallen, sapkuren en detox kuren. Je kunt hier, ook als single of alleenstaande, een wellness | detox vakantie boeken.

Gezondheids vakanties hebben een dubbel effect. Je werkt aan je gezondheid en je geniet van een heerlijke vakantie. Daarnaast kan je andere alleenstaanden ontmoeten op deze reizen die met gezondheid en wellness te maken hebben. Alleenstaande reizen zijn er voor alle singles en voor alle leeftijden.

Genieten, leuke mensen ontmoeten, detoxen en weer slanker thuiskomen, wie wil dat nu niet??