Groot aanbod alleengaanden vakanties

Vind hier je alleengaanden vakantie.
Een alleengaanden vakantie
, ook wel single vakantie genoemd, is een vakantie of uitstapje waarbij je alleen op vakantie gaat maar je aansluit bij een groep met andere alleengaanden. Ook een een ouder vakantie valt in de categorie single reizen. Samen en toch alleen is een veel gebruikte uitdrukking bij alleengaande vakanties.

Groepsreizen singles

In feite zijn alleengaanden vakanties groepsreizen voor singles. Je doet mee aan het programma van de betreffende alleengaanden reis, hebt gezelschap van je reisgenoten en kunt daarnaast alles doen waar je zin in hebt. Of je nu een alleenstaande man of vrouw van 20, 30, 35, 45+, 50 plus of 65+ bent, er is voor iedere leeftijdsgroep een geschikte vakantie perfect voor singles.

Single reis organisaties

Op deze website vind je een overzicht van een aantal reisorganisaties die goed thuis zijn in het organiseren van single vakanties en leuke uitstapjes voor singles. Je kunt een single vakantie boeken in bijvoorbeeld Nederland, Kroatië, België, Duitsland, Spanje, Frankrijk of Italië maar ook een verre reis met andere alleengaanden maken, bijvoorbeeld naar Nieuw-Zeeland, China, Costa Rica of Sri Lanka.

>Zie voor een duidelijk overzicht van alle alleengaanden vakantie mogelijkheden: singlereizen-online.nl

 

Alleengaande vakantie in Nederland boeken

Wie een alleengaande vakantie in Nederland wil boeken en zich wil aansluiten bij een leuke groep gelijkgestemden vindt een leuk aanbod single reizen bij onder andere Tui, Natuurlijk Reizen, Puur en Kuur ( yoga en welnness ) en Goed Idee Reizen ( Christelijke reisorganisatie ). Hieronder een korte beschrijving van de leukste alleengaande vakanties in Nederland per reisorganisatie.

Last minute single reis Nederland

Het grote voordeel van het boeken van een reisje, korte vakantie of trip binnen Nederland is dat je deze ten alen tijde last minute kunt boeken. Je kunt bijvoorbeeld ook een last minute bungalow Nederland huren.  Als je op donderdagavond 22.00 uur besluit om er een weekendje tussenuit te gaan omdat je er zin in hebt en het weer fijn is, kan je 10 minuten later je weekendje weg in Nederland al geboekt hebben. Een groot voordeel als je in je eentje kunt besluiten er lekker op uit te gaan.

Goed Idee Reizen, christelijke reisorganisatie voor 50+, 55+, 60+. Goed Idee Reizen organiseert het hele jaar door reizen voor alleengaanden. Ook vakanties in Nederland, onder andere single vakantie in Zuid-Limburg en Gelderland ( wandelweekend ).

Aktivatours, wandel- en fietsvakanties voor ( actieve ) alleengaanden. Ook prachtige vakanties single vakanties in Nederland. Voor alleengaanden die van fietsen en/of wandelen houden.

Puur en Kuur. Yoga en wellness vakanties voor alleengaande in onder andere Nederland, speciale reizen voor singles. Ook mogelijk om een weekend te boeken.

Alleengaande vakantie in Europa boeken

De reisorganisaties die alleengaanden vakanties in Nederland organiseren, zie boven, hebben ook een groot aanbod alleengaande reizen in Europa. Daarnaast hebben Effeweg.nl, Sawadee Reizen en Fox Reizen een aantrekkelijk aanbod in Europa. Effeweg.nl, alleenstaande reizen voor 50 en 55+ers. Bestemmingen onder ander Duitsland, Italië, Kroatië, ook kerstreizen voor alleenstaanden. Vervoer per bus, goede hotels, voor alleenstaande mannen en vrouwen.

Sawadee Reizen is gespecialiseerd in verre groepsreizen maar heeft ook een aantrekkelijk aanbod alleengaande vakantie mogelijkheden binnen Europa. Sawadee organiseert bijvoorbeeld alleengaande reizen naar Albanië, Andalusië, de Azoren, Portugal, Zweden, Montenegro en IJsland. Avontuurlijke alleengaande reizen voor singles van alle leeftijden.

Een verre alleengaanden vakantie buiten Europa boeken

Een alleengaanden vakantie buiten Europa vieren, is een spannend avontuur. Er zijn een aantal reisorganisaties welke zich hebben toegelegd op alleengaanden vakanties in onder andere Azië, Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Afrika. De organisaties met het grootste aanbod verre (groeps) reizen voor alleengaanden zijn Shoestring, Fox Reizen, Mambo.nl en Sawadee. Zij hebben veel ervaring in het organiseren van groepsreizen én singlereizen buiten Europa. Hierbij worden de groepen zoveel mogelijk samengesteld naar leeftijd en een evenwichtige verhouding man/vrouw. 

Shoestring, groot aanbod alleenstaande vakanties naar verre bestemmingen. Vooral hoger opgeleide alleenstaanden reizen met Shoestring, vele bestemmingen o,a. India, Nepal en Sri Lanka. Altijd Fair Toerisme.

ANWB, heeft ook een groot aanbod alleenstaande reizen buiten Europa. Onder andere groepsreizen naar China, Zuid-Afrika, Thailand, Cambodja en vele andere bestemmingen. Betaalbare vakanties voor alleengaanden die niet alleen willen reizen en de veiligheid en gezelligheid van een groepsreis kiezen.

travel around rondreizen banner

Mambo Reizen richt zich op de alleengaande reizigers van 17 tot 40 jaar. Noem het nog jongeren reizen. Je kunt bij Mamo een alleengaande vakantie boeken naar bijvoorbeeld Cuba, Sri Lanka of India.

Sawadee is één van de reisorganisaties met een altijd vernieuwend aanbod reizen voor singles en naar vele bestemmingen buiten Europa. Sawadee is een echte alleengaanden vakantie specialist, duurzame en attractieve reizen naar alle delen van de wereld. Voor alleengaanden van alle leeftijden.

Alleengaande reizen worden ook wel alleenstaande reizen genoemd

De termen alleengaande reizen en alleenstaande reizen worden vaak door elkaar gehaald. Toch is er een groot verschil. Alleengaande reizen zijn vakanties voor mensen die alleen op reis gaan. Dit kunnen dus ook mensen zijn die een partner hebben. Alleenstaande reizen zijn reizen bedoeld voor mensen die alleenstaand ( single ) zijn. Dit is duidelijk een andere doelgroep.
Alle informatie overalleenstaande reizen vind je op de website alleenstaande-reizen.com

50% Air Miles korting met een keuze uit 250 hotels 

Yoga vakantie

Als je als alleenstaande yoga beoefent en tijdens je vakantie yoga wilt beoefenen, is het boeken van een yoga vakantie misschien wel een goed idee.
Je kunt nagenoeg in ieder land een dergelijke ontspannings vakantie boeken, bijvoorbeeld een yoga vakantie in Spanje, Thailand, Nederland, Italië of Frankrijk.
Aan yoga vakanties nemen vaak alleenstaanden deel maar ook mensen met een levenspartner en die alleen reizend zijn, kunnen zich inschrijven voor een yoga vakantie.
Een yoga vakantieis meestal onderdeel van een holistische vakantie, denk aan meditatie tijdens je vakantie.

spadreams yoga banner