Alleengaande reizen, samen reizen voor iedereen die alleenstaand is

Alleengaande reizen  zijn korte of lange reizen voor mensen die alleenstaand zijn. Andere woorden voor alleengaande reizen zijn single reizen, alleenstaande vakanties of alleengaanden vakanties.


Reizen voor mensen die alleenstaand zijn

In alle gevallen gaat het om reizen die bedoeld zijn voor mensen die alleenstaand zijn en het fijn vinden om, met andere alleengaanden en van ongeveer dezelfde leeftijd, een vakantie of reis te beleven. Gezelligheid en plezier staat hierbij voorop. Alleengaande reizen zijn meestal groepsreizen waarbij de groep uit alleenstaande mannen en vrouwen bestaat en de groep uit 15 tot 25 personen bestaat. Een vakantie met partner boeken, kan bij deze alleengaande reizen dus niet.

singlereizen plezier tijdens het eten


Alle leeftijden

Alleengaande reizen zijn er voor alle leeftijden. Of je nu 30, 35, 40, 45, 50 of 60+ bent, er is voor iedereen een passende alleengaande reis. Ook in Nederland, België, Spanje, Italië of buiten Europa.


Wie organiseren deze reizen voor singles?

Op deze pagina een overzicht van de bekendste organisaties die alleengaande reizen organiseren. Ook voor een single wandelvakantie Schotland. Per reisorganisatie staat aangegeven naar welke landen je een alleengaande reis kunt boeken en voor welke leeftijdsgroep zo een reis bedoeld is. Daarnaast staat er aangegeven welk soort alleengaande reizen je bij zo een reisorganisatie kunt boeken. Bijvoorbeeld een citytrip, een busreis, een zeilvakantie, fietsreis of wandelvakantie Nederland. Veel plezier met het zoeken naar de, voor jou, leukste alleengaande reizen. Voor een compleet overzicht van alle alleengaande reizen per leeftijdsgroep, zie deze link.


Single reizen

single groepsreis excursie

Alleengaande reis boeken voor 50 plussers met christelijke reisorganisatie

50, 55 en 60 plussers met een christelijke identiteit, kunnen nu alleengaande reizen boeken met andere christenen. De christelijke reisorganisatie Goed Idee Reizen verzorgt reizen voor alleengaanden naar vele bestemmingen binnen en buiten Europa. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om met Goed Idee Reizen met kerstmis alleengaande reizen te boeken.


Bij Goed Idee Reizen zijn de alleengaande reizen bedoeld voor alleenstaanden vanaf 50 jaar. De ervaring leert dat veel van de deelnemers 55+ en 60+ zijn. Een perfecte reisorganisatie voor christenen vanaf 50 jaar die niet alleen op vakantie willen gaan maar met gelijkgestemden op reis gaan. Ook alleengaande reizen naar Israël. Gezelligheid, unieke reizen en saamhorigheid, dat maakt de rezien van Goed Idee Reizen uniek. Kijk hier voor het complete reisaanbod voor alleengaanden van Goed Idee Reizen

goedidee reizen tui banner

single reis zonvakantie

Effeweg, alleengaande reizen per bus voor 40, 50 en 60 plussers

Effeweg organiseert busreizen voor alleengaanden naar onder andere Duitsland, Italië en Kroatië. Deze volledig verzorgde busreizen zijn met name bedoeld voor alleenstaande 50, 55 en 60 plussers. De duur van deze reizen bedraagt 5, 8 of 10 dagen en de reizen worden in de maanden augustus, september, oktober en december georganiseerd. Vervoer is altijd per luxe touringcar en er wordt overnacht in goede hotels.


Er geldt bij Effeweg.nl meestal geen toeslag voor een één persoonskamer. Effeweg organiseert ook alleen gaande kerstreizen met kerstconcert, bijvoorbeeld in Duitsland. Als je met kerstmis niet alleen wilt zijn en een reis met andere alleenstaande wilt boeken, is een kerstreis van Effeweg zeker een goed idee. Kijk nu naar het aanbod alleen gaande reizen van Effeweg.nl welke alleengaande busreizen jouw voorkeur hebben en boek een voordelige busreis met andere alleen gaanden.


crusj single groepsreizen banner