Alleengaande reizen

Alleengaande reizen, samen reizen voor iedereen die alleenstaand is
Alleengaande reizen zijn korte of lange reizen voor mensen die alleenstaand zijn. Andere woorden voor alleengaande reizen zijn single reizen, alleenstaande vakanties of alleengaanden vakanties. In alle gevallen gaat het om reizen die bedoeld zijn voor mensen die alleenstaand zijn en het fijn vinden om, met andere alleengaanden en van ongeveer dezelfde leeftijd, een vakantie of reis te beleven. Gezelligheid en plezier staat hierbij voorop. Alleengaande reizen zijn meestal groepsreizen waarbij de groep uit alleenstaande mannen en vrouwen bestaat en de groep uit 15 tot 25 personen bestaat.

Alleengaande reizen zijn er voor alle leeftijden. Of je nu 30, 35, 40, 45, 50 of 60+ bent, er is voor iedereen een passende alleengaande reis. Ook in Nederland, België, Spanje, Italië of buiten Europa.
Op deze pagina een overzicht van de bekendste organisaties die alleengaande reizen organiseren. Per reisorganisatie staat aangegeven naar welke landen je een alleengaande reis kunt boeken en voor welke leeftijdsgroep zo een reis bedoeld is. Daarnaast staat er aangegeven welk soort alleengaande reizen je bij zo een reisorganisatie kunt boeken. Bijvoorbeeld een citytrip, een busreis, een zeilvakantie, fietsreis of wandelvakantie. Veel plezier met het zoeken naar de, voor jou, leukste alleengaande reizen.

Voor een compleet overzicht van alle alleengaande reizen per leeftijdsgroep, zie deze link.

Kras Reizen, alleengaanden reizen voor iedereen en alle leeftijdenKras Reizen, een gevarieerd en groot aanbod alleengaande reizen alle leeftijden.

 De grootste reisorganisatie in Nederland welke gespecialiseerd is in alleengaande reizen.. Ook voor alleengaande reizen in Nederland. Met name alleengaanden in de leeftijdsgroepen van 20, 25+, 30 tot 45 jaar, 40 tot 55 jaar en 50 en 60 plus, vinden zeker een leuke én betaalbare alleengaande  bij Kras. Kras Reizen, heeft een zeer gevarieerd aanbod reizen voor alleengaanden. Je vindt ze in de categoriën, wandel- en fietsreizen, stedentrips, weekendtrips, busreizen, avonuurlijke reizen, culinaire reizen, wellness en yoga reizen, strandreizen, zeilvakanties en veel meer. Ook als je op zoek bent naar goedkope alleengaande reizen. inglereizen.
Kras heeft daarnaast ook altijd een aantrekkelijk aanbod last minute reizen. En ook deze goedkope alleengaande reizen kan je online boeken. Boek vandaag nog één van de geweldige 20+, 30-45, 50+, 55+, 60+ alleengaande reizen bij Kras en maak snel kennis met jouw toekomstige medereisgenoten.
Ook met kerstmis zijn er bij Kras verschillende mogelijkheden om een alleengaande reis te boeken, ook voor een gezellige en sportieve skivakantie of langlaufvakantie voor alleengaanden in bijvoorbeeld Oostenrijk of Italië!

Alleengaande reis boeken voor 50 plussers met christelijke reisorganisatie


50, 55 en 60 plussers met een christelijke identiteit, kunnen nu alleengaande reizen boeken met andere christenen. De Christelijk reisorganisatie Goed Idee Reizen verzorgt reizen voor alleengaanden naar vele bestemmingen binnen en buiten Europa. Ook zijn er meerdere mogelijkheden om met Goed Idee Reizen met kerstmis alleengaande reizen te boeken. Bij Goed Idee Reizen zijn de alleengaande reizen bedoeld voor alleenstaanden vanaf 50 jaar. De ervaring leert dat veel van de deelnemers 55+ en 60+ zijn. Een perfecte reisorganisatie voor christenen vanaf 50 jaar die niet alleen op vakantie willen gaan maar met gelijkgestemden op reis gaan. Ook alleengaande reizen naar Israël. Gezelligheid, unieke reizen en saamhorigheid, dat maakt de rezien van Goed Idee Reizen uniek.

Kijk hier voor het complete reisaanbod voor alleengaanden van Goed Idee Reizen

Effeweg, alleengaande reizen per bus voor 40, 50 en 60 plussers


Effeweg - busreizen, stedentrips, excursies en meer!
Effeweg organiseert busreizen voor alleengaanden naar onder andere Duitsland, Italië en Kroatië. Deze volledig verzorgde busreizen zijn met name bedoeld voor alleenstaande 50, 55 en 60 plussers.De duur van deze reizen bedraagt 5, 8 of 10 dagen en de reizen worden in de maanden augustus, september, oktober en december georgansieerd. Vervoer is altijd per luxe touringcar en er wordt overnacht in goede hotels. Er geldt bij Effeweg.nl meestal geen toeslag voor een één persoonskamer. Effeweg organiseert ook alleengaande kerstreizen met kerstconcert, bijvoorbeeld in Duitsland. Als je met kerstmis niet alleen wilt zijn en een reis met andere alleenstaande wilt boeken, is een kerstreis van Effeweg zeker een goed idee. Kijk nu naar het aanbod alleengaande reizen van Effeweg.nl welke alleengaande busreizen jouw voorkeur hebben en boek een voordelige busreis met andere alleengaanden.

Hier vind je alle alleengaande reizen van Effeweg

Cruise Direct, cruise reizen, ook voor alleengaanden
Altijd al een cruise willen maken en met andere alleengaanden op vakantie?  Veel van de deelnemers aan een cruise bij Cruise Direct zijn alleengaanden. Als je een cruise naar bijvoorbeeld Italië, Griekenland of de Caribean boekt als alleenstaande, krijg je bij Cruise Direct een een persoons hut en betaal je geen toeslag. Cruise Direct vertegenwoordigt vele rederijen en je kunt er cruises maken naar alle delen van de wereld. Tijdens zo een cruise zal het je aan niets ontbreken. Op de grote cruiseschepen van tegenwoordig vind je bars, restaurants en soms zelf een zwembad. Kijk nu naar het uitgebreide programma cruises voor alleengaanden en anderen van Cruise Direct en boek bijvoorbeeld met kerstmis een fantastische cruise. Een cruise is ideaal voor alleengaande reizen!

Maris Life, alleengaande reizen voor single parents met kinderenMaris Life is dé specialist in alleengaande reizen voor single parents met kinderen. Ideaal voor gescheiden ouders die als alleenstaande ouder een leuke vakantie met andere singele parents willen vieren en de kinderen ook een onvergetelijke vakantie willen bezorgen. Bij Maris Life spreken ze liever over single parent reizen of eenoudervakanties. Favoriete bestemmingen voor de single parent reizen van Maris Life zijn Corfu, Kos, Ibiza, en de Costa del Sol. Maar je kunt ook met je kids in Nederland alleengaande reizen boeken. En voor single parents mer kinderen tot 4 jaar zijn er de ukkie vakanties. Goedkope reizen voor alleengaanden met kinderen tot 4 jaar. Kijk snel welke fantastische sinle parents reizen Maris Life voor jou en je kids heeft samengesteld.