Alleen op wintersport, veel mogelijkheden

Alleen op wintersport gaan of single skivakantie groepsreis boeken? De voordelen en nadelen van een winterport vakantie in je eentje. Zie hier alle single wintersport mogelijkheden.

single wintersport reizen banner

Alleen op wintersport gaan of single reis wintersport?

Wie alleen op wintersport | skivakantie wil gaan, heeft veel mogelijkheden. Zo kun je je aansluiten bij een georganiseerde wintersport groepsreis of single reis, of kan je op eigen gelegenheid een skivakantie of langlaufvakantie boeken. Veel mensen gaan alleen op wintersport en je komt tijdens je skivakantie Oostenrijk, Italië, Zwitserland of Frankrijk altijd wel leuke mensen tegen. Er zitten voordelen aan een individuele wintersport single vakantie maar ook nadelen.


wintersport met vrienden

Liever een groepsreis als single boeken?

De voordelen van een groepsreis. Voor die mensen die zich liever aansluiten bij een groep ( groepsreis wintersport of single reis ) zijn er ook vele mogelijkheden. Zowel voor singles als alleengaanden ( mensen die geen single zijn maar wel alleen op wintersport vakantie willen gaan ). Hierbij kan je je bijvoorbeeld aansluiten bij een wintersport groepsreis van mensen van je eigen leeftijd. Bijvoorbeeld alleengaanden wintersport vakantie 20-30, 30 tot 45, 40-50 of 55 tot 65 jaar. Hieronder geven we een overzicht van de beste mogelijkheden om als alleenstaande een skivakantie, snowcamp of langlaufvakantie te boeken

Ook als je alleen op wintersport wilt gaan en een goedkope skivakantie zoekt, zijn er volop mogelijkheden. Dat laatste geldt ook voor alleenstaande ouders die met hun kind(eren) op skivakantie willen gaan. Er zijn speciale wintersport reizen voor alleenstaande ouders met hun kinderen.


Cirkel Reizen wintersport vakanties singles en alleenstaande ouders

Cirkel Vakanties, singlereizen wintersport, voor wie niet alleen op wintersport wil! Als je single bent of alleenstaande ouder en niet graag alleen op wintersport gaat, kan je met andere alleenstaanden |singles een wintersport groepsreis boeken, bijvoorbeeld bij Cirkel Reizen, groepsreizen voor de zomer, herfst, voorjaar en winter voor singles en alleenstaande ouders. Met wintersport reizen voor alleenstaanden voor allee leeftijdsgroepen.

Cirkel Reizen is laagdrempelig en betaalbaar. Je boekt er al een single wintersport groepsreis vanaf 600 euro. De bestemmingen voor de wintersport single groepsreizen zijn Oostenrijk en Italië.

wintersport met vriendinnen

En Cirkel Reizen heeft altijd aantrekkelijke wintersport aanbiedingen en last minutes. Ook als je als alleenstaande ouder met je kind(en) op wintersport vakantie wilt gaan. Alleen op wintersport gaan is leuk, maar met Cirkel Reizen is leuker. Met meer dan 15 jaar ervaring in wintersport reizen voor alleenstaanden en alleengaanden weet Cirkel Reizen precies hoe ze een leuk wintersport programma moeten samenstellen. En voor ouders met kinderen die niet alleen op wintersport willen gaan zijn de wintersport vakanties voor alleenstaande ouders ideaal. Kijk nu naar het wintersport programma van Cirkel Reizen en ontdek dat met gelijkgestemden op wintersport | skivakantie gaan leuker kan zijn dan alleen op wintersport.


Mambo, wintersport jongeren vanaf 20 jaar

Niet alleen op wintersport voor jongeren bij Mambo. Als je als jongere tussen de 20 en 35 jaar zin hebt om een avontuurlijke wintersportvakantie te boeken, bijvoorbeeld een snowcamp in Oostenrijk of Italie, moet je bij Mambo Reizen zijn.

Daar boek je een supergezellige en betaalbare wintersport reis met hoog gezelligheids gehalte! Geen traditionele wintersport vakanties maar actieve ski en snowboard camps.   Pure gezelligheid en heerlijk actief in de sneeuw en bergen bezig zijn, dat is Mambo wintersport voor jongeren en jongvolwassenen!

mannenweekend apres ski

Bizz Travel, goedkope wintersport vakanties voor iedereen

Alleen op reis en een goedkope wintersport vakantie boeken?

Bizz Travel is specialist in goedkope wintersport vakanties. Of je nu als single, groep of alleengaande een skivakantie of langlaufvakantie wilt boeken, bij Bizz, de wintersportspecialist in goedkope skivakanties, heb je veel mogelijkheden. Ook voor een goedkope wintersport vakantie tijdens de kerstvakantie. En je kunt kiezen uit tientallen bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. >Ook als je als jongere of jongvolwassene alleen op wintersport vakantie wilt, is Bizz Travel jouw ideale reisorganisatie.


Bij wintersport specialist Bizz Travel boek je je alleengaande wintersport reis altijd inclusief skipas en kun je op basis van logies, halfpension of volpension verblijven. Ook voor een korte wintersport vakantie of goedkoop weekendje weg. Met laagste prijsgarantie en een verblijf in een hotel of pension vlakbij de skipiste. Alleen op wintersport of met een groep, het is bij Bizz Travel allemaal mogelijk. Wintersport vakanties Voor alleengaanden, jongeren,  singles , alleenstaanden ouders en al die andere wintersportliefhebbers die een goedkope wintersport vakantie in Oostenrijk, Zwitersland, Frankrijk of Duitsland willen boeken. Ook voor 50, 55 en 60 plussers die alleen op wintersport vakantie willen gaan.

plezier met vrienden wintersport

Alleen op wintersport gaan, nadelen en voordelen

Of je nu single of alleenreizend bent, alleen op wintersport vakantie gaan, heeft zijn voordelen en nadelen. De voordelen van alleen je wintersport vakantie vieren:

  • In tegenstelling tot een groepsreis bepaal jij zelf je programma.
  • Je kunt bijvoorbeeld skilessen gaan nemen, wandelen in plaats van skiën of gewoon eens een dagje geen programma hebben.
  • Als je ‘onderdeel’ van een groep bent, kan je je moeilijk onttrekken aan wat een groepsproces heet. Je bent in een groep vaak een volger en kunt je moeilijk aan het ritme en gebeuren van een dergelijk groepsgebeuren onttrekken.
  • Zo wordt bij een wintersport groepsvakantie misschien wel van je verwacht dat je s’avonds met de groep gaat eten en drinken en ga je mee in het sociale gebeuren van de groep.
  • Als je alleen op skivakantie bent, bepaal je lekker zelf wat je doet.
  • Je bent zo actief of inactief als je zelf besluit te zijn??
  • Als je als alleenstaande man of vrouw behoefte hebt andere singles te ontmoeten dan gaat dat moeilijk als je onderdeel van een groep bent.
  • In je eentje maak je veel sneller contacten!!

Het nadeel van een individuele wintersport vakantie.

Het grote nadeel van je eigen wintersport vakantie plannen en beleven, is dat je veel zelf moet uitzoeken en eenzaamheid op de weg loert. Bij een groepsvakantie is eenzaamheid minders snel aan de orden.