Alleen op vakantie, vakantiemogelijkheden

Waarom ook jij alleen op vakantie kunt gaan. De geheimen van alleenstaande reizen en single vakanties!
Vind hier een overzicht alleenstaande reizen.

Beste mogelijkheden alleen op vakantie gaan.

Als je alleen op vakantie wilt gaan, vind je hier de beste mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld alleen op vakantie met een alleengaanden reis of single vakantie hoger opgeleiden of neem deel aan een single groepsvakantie Nederland. Zowel voor alleen op vakantie gaan binnen Nederland, Europa of elders in de wereld. Ook als je alleen op wintersport vakantie wilt gaan. Alleen op vakantie gaan is leuk, met andere alleenstaanden ( singles ) op reis gaan is misschien nog wel leuker.

Specialisten
Op deze pagina geven

we je de websites door van reisspecialisten in een ouder gezinnen, singles, groepsreizen en rondreizen.  Voor een korte reis, weekendje weg, verre reis of groepsreis met gelijkgestemden. Er zijn zéér veel mogelijkheden om in je eentje te genieten van een reis of vakantie, al of niet binnen de veiligheid van een georganiseerde groepsreis, citytrip, wandelweekend of fietsvakantie. Zoveel mensen, zoveel wensen!

Single reizen

Alleen op vakantie via een reisorganisatie?Veel mensen die alleen op vakantie gaan, boeken een georganiseerde reis, bijvoorbeeld een single groepsreis of eenoudervakantie via een reisorganisatie. Omdat bijna 1 op de 3 mensen single is, is het aanbod alleenstaanden en single vakanties groot. Ook als je als single ouder alleen op vakantie wilt, zijn er grote mogelijkheden.

Dat geldt ook voor eenoudervakanties, bijna 1 op de 5 huwelijken strandt tegenwoordig vroegtijdig dus het aantal single ouders ( alleenstaande ouders met kinderen ) is ook groot. Het is dus helemaal niet nodig om alleen op vakantie te gaan want er zijn veel groepsreizen en singlereizen waar je binnen een groep reist, maar toch een eigen invulling aan je vakantie kunt geven. Alleen op vakantie gaan maar toch gezellig samen zijn, dat is het motto.

Kijk nu via welke reisorganisaties je alleen op vakantie kunt gaan. Laat je verrassen, deze reisorganisaties voor singles zijn toppers! Groepsreizen en singlereizen organiseren het hele jaar door vakanties voor alleenstaanden. Ontdek dat een groepsvakantie leuker kan zijn dan alleen op vakantie te gaan. Groepsreizen bieden een grote mate van individuele vrijheid en daarnaast zijn ze veel gezelliger dan helemaal alleen op vakantie gaan. Via de onderstaande link krijg je een overzicht van reisorganisaties die single vakanties, eenoudervakanties en alleenstaanden vakanties organiseren. Deze reizen voor alleenstaanden en eenoudervakanties zullen je aangenaam verrassen. Alleen op vakantie gaan maar wel  samen reizen en leuke dingen doen, dat is het idee.

Alle reisorganisaties waar je een singlevakantie of eenoudervakantie kunt boeken

Alleen op vakantie, wellness vakantie boeken?

Alleen op vakantie gaan en genieten van wellness? Als je geen zin hebt in eens single groepsreis, maar ook niet echt alleen op vakantie wilt gaan, is het misschien een goed idee om een wellness vakantie, ayurveda vakantie of yoga vakantie te boeken. Bij deze gezondheids- yoga- en wellness reizen, heb je het beste van 2 werelden.

Meedoen met yoga, wellness- of ayurveda activiteiten maar verder lekker zelf je vakantie indelen en bepalen. Als je een wellness of yoga vakantie wel ziet zitten, onder andere SpaReizen heeft een fantastisch aanbod reizen voor mensen die als alleenstaande reizen maar wel behoefte hebben aan leuke gemeenschappelijke actitiviteiten willen

Als alleenstaande een cruise boeken

Als je alleen op vakantie wilt en toch mensen om je heen, is het boeken van een cruise een interessante gedachte. Op een cruise gaan zowel alleenstaanden als niet alleenstaanden mee en op het cruiseschip zelf is van alles te doen. Er zijn op de grote en moderne cruiseschepen van tegenwoordig complete restaurants, bars en recreatieruimtes en som zelfs een bioscoop.

Tegenwoordig zijn er ook cruiseschepen met een zwembad en spa. Je kunt het hele jaar door een cruise boeken, bijvoorbeeld naar de Canarische Eilanden, Italië, Ierland en vele andere bestemmingen. Als je op het laatste moment besluit om een vakantie te boeken, alleen op vakantie te gaan, maar toch met mensen om je heen,  het is veelal ook mogelijk een last minute cruis te te boeken. Lees nu alles over het luxe cruise programma en ontdek waarom veel mensen die alleen op vakantie gaan een luxe cruise boeken.  Veel deelnemers aan cruise reizen zijn single. Je hebt tijdens een cruise alle tijd om kennis te maken met je medepassagiers.

 

Alleen op vakantie gaan voor 40, 50 en 60 plussers.

Zit je in de leeftijdsgroep tussen de 40 en 70 jaar en wil je niet alleen op vakantie? De groep singles en alleenstaanden van 40, 50 en 60 plus is zeer groot. Veel van deze 40, 50 en 60 plussers willen graag alleen op vakantie maar vinden het ook prettig als ze deel uitmaken van een groep gelijkgestemden. Samen op reis gaan, kan zeer gezellig zijn. Voor de groep 40, 50 en 60 plussers is het aanbod alleenstaanden reizen zeer groot. Boek bijvoorbeeld een cruise of georganiseerde busreis naar een leuke stad met Peter Langhout, neem deel aan een wandelweekend op de Veluwe of een fietsvakantie langs de kust. Actieve 40, 50 en 60 plussers kunnen ook meedoen aan bijvoorbeeld een wintersportvakantie of zeilvakantie. Er zijn dus zeer veel mogelijkheden voor actieve 40, 50 en 60 plussers. Ook als je zin hebt in een culturele vakantie, een wijnreis, stedentrip of culinaire reis.

Alleen op wintersport vakantie

Houd jij ook zo van wintersport? Veel vrijgezellen zijn wintersporters. En als in december of januari het wintersport seizoen weer begint en er veel verse sneeuw valt, begint het dan te kriebelen.   Als alleenstaande kun je natuurlijk ook super genieten van wintersport en de bijbehorende gezelligheid.  Veel singles boeken met kerst een wintersport vakantie.  Want wat is er leuker, spannender en intiemer dan met andere vrijgezellen een winterse kerstmis te vieren en samen de ski latten te kunnen onderbinden. Je vindt de leukste wintersportreizen voor alleenstaanden hier. 

Alleen op vakantie voor Christelijke reizigers 50 plussers

50 plusser, alleen op vakantie en op zoek naar een Christelijke reisorganisatie? Goed Idee Reizenis de grootste Christelijke reisorganisatie en organiseert het hele jaar door alleenstaanden reizen. Ook als je een wintersport vakantie wilt boeken en niet alleen op vakantie wilt, biedt Goed Idee Reizen een mooi programma wintersport groepsreizen aan. Voor alleenstaanden busreizen, cruises, stedentrips, bijbelreizen, culturele reizen en wintersport vakanties met andere alleenstaande Christenen, is Goed Idee Reizen, de ideale Christelijke reisorganisatie. Ook voor een weekendje weg. Voor jouw ideale christelijke vakantie, hoef je alleen nog maar het reisprogramma van Goed Idee Reizen te bekijken en jouw ideale reis te boeken. Je kunt jouw alleengaande reis of vakantie via internet, dus online zoeken en boeken! Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie gespecialiseerd in alleen gaanden reizen voor mensen vanaf 50 jaar. Ook 65+ers die niet alleen op vakantie willen zijn bij Goed Idee Reizen van harte welkom.

Niet alleen op vakantie gaan als alleenstaande ouder, kamperen met je kids

Alleenstaande ouder en niet alleen op vakantie?? Veel campings zijn ingericht op mensen die alleen op vakantie willen gaan en toch het gezelschap van andere mensen om zich heen prettig vinden. Kampeervakanties voor alleenstaanden zijn met name ideaal voor eenoudergezinnen. Veel eenoudervakanties met kids zijn kampeervakanties.
Als je een leuke kampeer eenoudervakantie zoekt, met of zonder kids, is een kampeervakantie met Cirkel Vakanties zeer aan te bevelen. Cirkel vakanties organiseert ontzettend leuke kampeervakanties voor onder andere alleenstaande ouders met kids. Op deze eenoudervakanties ontmoet je veel leuke andere alleenstaande ouders met kids en de kinderen zelf hebben volop vriendjes en vriendinnetjes. Een bijkomend voordeel is dat je bij een dergelijke kampeervakantie niet alleen op vakantie gaat,leuke mensen om je heen hebt met kids en toch een soort groepsgevoel hebt. Een bijkomende voordeel is dat als je kleine kinderen hebt en er zelf eens op uit wilt er altijd wel iemand is die op jouw kid wil passen of anders de camping of reisorganisatie zelf voor oppas kan zorgen. Alleen op vakantie gaan met je kids en toch deel uit maken van een groep, is dat niet ideaal??